BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat beat pe scuter a intrat frontal într-un autovehicul de teren la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în centrul comunei Poienile de Sub Munte. Din primele informații reiese faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani circula pe un scuter deși s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. De altfel, etilotestul a indicat 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul scuteristului.

La un moment dat în zona unui pod a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un autovehicul de teren care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent scuteristul a fost grav rănit. Un echipaj al Ambulanței a sosit la fața locului. Urmează să fie transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Polițiștii au deschis o ancheta în acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 02 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că, pe podul din centrul comunei Poienile de Sub Munte, pe D.C. Cvasnița, a avut loc un accident de circulație soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped care nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, condus de către un tânăr de 19 ani din Poienile de Sub Munte, la efectuarea virajului la sânga de pe D.J. 187 Poienile de Sub Munte, pe D.C. Cvasnița a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care era condus de către un tânăr de 20 de ani din Poienile de Sub Munte, dinspre D.C. Cvasnița – D.J. 187 Poienile de Sub Munte.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, respectiv conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numitul tânărul de 19 ani, nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Impact groaznic între două mașini pe DJ184 la Cavnic – actualizare

Vasile Dale

Un ciclon violent traversează România: A nins abundent în Maramureș, în pasul Prislop (foto)

Vasile Dale

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui. Familia a fost de acord cu donarea de organe

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.