BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO/VIDEO: Trafic blocat pe DN17C Săcel – Romuli. Trei mașini implicate într-un acident, 5 victime, un stâlp rupt (actualizare)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 17C Săcel (Maramureș) – Năsăud (Bistrița Năsăud), în zona localității Romuli, județul Bistrița-Năsăud, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident, soldat cu rănirea a cinci persoane. Mai mult, a fost dărâmat și un stâlp de electricitate, firele ajungând pe carosabil. Se estimează reluarea circulației după ora 16.30.

Două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și prim ajutor), un echipaj de descarcerare de la Secția de Pompieri Năsăud, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și SVSU Romuli intervin pentru acordarea asistentei medicale pentru 5 victime, dintre care una încarcerată (conștientă, de sex masculin).

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au ieșit din autoturisme pe cont propriu și vor fi evaluate de echipajele medicale. Spre locul accidentului a fost direcționat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicala Jibou, județul Sălaj.



În urma accidentului a fost rupt un stâlp de electricitate, firele sunt ajunse pe partea carosabila, alocat echipaj de la furnizorul de energie electrică” au transmis reprezentanții ISU BN.

ACTUALIZARE

Victima incarcerată ( bărbat în vârstă de aproximativ 21 de ani) a fost extrasă de către pompierii militari și predată elicopterului SMURD.

Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor în total pentru șase victime, dintre care un copil de 6 ani, cu toții evacuați la spital.

Un echipaj SAJ BN a preluat o femeie in vârstă de 37 ani, prezenta un traumatism craniofacial, evacuată la UPU SMURD Bistrița. 

Echipajul de prim ajutor SMURD Năsăud a preluat o femeie in vârstă de 19 ani – politraumatism prin accident rutier – evacuată la UPU SMURD Bistrița.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat o femeie în vârstă de 32 de ani si băiețelul în vârstă de 6 ani – prezentau politraumatisme prin accident rutier – au fost evacuați la UPU SMURD Pediatrie Bistrița.

Tânărul în vârstă de 21 de ani preluat de elicopterul SMURD prezenta politraumatism prin accident rutier și a fost evacuat pe heliport Spitalului Clinic de Urgență Bistrița.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud alocat suplimentar a preluat un bărbat în vârstă de 31 de ani cu traumatism toracic l-a evacuat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații” au transmis reprezentanții ISU BN.

Te-ar putea interesa si

ÎN SISTEM RELEU: Nouă șoferi vitezomani au rămas pietoni, iar 102 au fost amendați

Vasile Dale

Maramureșeancă depistată în trafic cu 150.000 fire de țigarete. Polițiștii au întocmit dosar penal (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – SCENE HALUCINANTE LA BORȘA: Un localnic a fost bătut în trafic și apoi bătut în propria-i casă. Agresorii, tată și fiu, au făcut circ și cu polițiștii (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult