Recomandate

DIN CAUZA VITEZEI EXCESIVE / ACTUALIZARE: Şofer plecat de la locul faptei după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ la bariera de la Hideaga (FOTO CITITORI)

Un accinde t s-a petrecut azi-noapte la bariera de la Hideaga. Un şofer circula cu maşina dinspre Baia Mare spre Hideaga, dar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens în zona trecerii la nivel cu calea ferată şi s-a izbit de parapetele din beton, apoi a zburat în perimetrul de protecţie a căii ferate, răsturnându-se pe plafon.

Actualizare 1



Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au găsit şoferul. Conform legii acesta are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte pentru a anunţa accidentul.

Actualizare 2

Şoferul care a condus autoturismul nu s-a prezentat în termen de 24 de ore pentru a anunţa accidentul, astfel că poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz. Oamenii legii vor lua legătura cu proprietarul maşinii, pentru a afla cine se afla la volan în momentul producerii accidentului. Dacă persoana respectivă are permis de conducere, i se va suspenda, iar dacă a condus fără permis, se va alege cu dosar penal.

Te-ar putea interesa si

FURIA DE PE BD. UNIRII: A scăpat un bax de bere şi de nervi s-a răzbunat pe femeia care vindea flori în zonă (VIDEO)

Redactie

VIDEO: Familie din Firiza, terorizată de un șofer care îi agasează încontinuu (actualizare)

Redactie

URMARE INCIDENT TRAFIC: JANDARMUL A DECEDAT DIN CAUZA UNUI ACCIDENT VASCULAR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult