Recomandate

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Elevă leşinată la Şcoala Nicolae Iorga din Baia Mare

Incident grav azi, la amiază, la Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga din Baia Mare. Conform unor informaţii, la unitatea de învăţământ a intervenit un echipaj de ambulanţă, acesta găsind la faţa locului o elevă de circa 15 ani care tremura şi prezenta simptome de spasmofilie.

Minora a fost transportată la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Părinţii sosiţi la şcoală să-şi ia copiii de la cursuri, văzând ambulanţa, au întrebat ce s-a întâmplat. Elevii au spus că un profesor a urlat la o elevă de-a opta, iar aceasta a început să tremure şi a leşinat.

„În jurul orei 11.00 unei eleve din clasa a VIII-a D i s-a făcut rău, a fost chemata asistenta. Eleva a început să tremure, sigur s-a sunat la 112 pentru a venit salvarea. Nu se justifică zvonurile care circulă cum că i s-a făcut rău din cauză că a urlat vreun profesor la ea, a declarat Mihai Boloş”, directorul şcolii.



Actualizare – ISJ Maramureş

„În urma informațiilor apărute în presă, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura cu directorul Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Iorga” Baia Mare, cerându-i o informare oficială, cu privire la situația ivită.

Din informarea oficială reiese că unitatea de învățământ militează pentru asigurarea confortului fizic, psihic și emoțional al elevilor, motiv pentru care a fost chemată ambulanța, când eleva a manifestat starea de leșin. A fost anunțată mama elevei, care a însoțit-o la spital, iar în jurul orei 13, mama și fiica s-au întors la școală, starea fetei fiind ameliorată”, anunţă Biroul de Presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV INCREDIBIL – Piromanul din Satulung arestat preventiv. El a incendiat cabana socrului vicepreședintelui CJ Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: X-FILES LA POIENILE DE SUB MUNTE – Localnicii sunt panicați după ce ”DIN CER” cade ceva inexplicabil

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Lupte de stradă între poliție și doi tineri pe DN1C la Satulung. Încătușați în trafic după un pont primit la 112. Șoferul pozitiv la cinci substanțe interzise

Vasile Dale

1 mesaj

Hotea Gabriel februarie 27, 2020 at 9:22 am

Nu este adevărat ce spune directorul,se dau la o parte,toți copiii se plâng de acest cadru didactic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult