EvenimentMaramuresul Istoric

ALERTĂ LA ŞIEU / ACTUALIZARE: Salvamontiştii, în acţiune pentru salvarea vieţii unei persoane care a suferit un stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor, persoana a decedat

Foto arhivă

Salvamontiştii au primit prin 112 un apel referitor la faptul că în preajma localitatii Șieu, Maramures, intr-o zona cu acces dificil, se afla o persoana in vârstă care are nevoie de ajutor suferind din câte s-a transmis telefonic, un stop cardio-respirator.

In acest moment echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș alcătuită din salvatorii montani ai formației Vișeu se deplaseaza de urgenta la caz. (foto arhivă)

Actualizare

Echipa de prim raspuns a Salvamont Maramureș a ajuns la caz la fata locului fiind deja prezent echipajul de prim ajutor (EPA). Acestia au incercat cu echipamentele din dotare resuscitarea persoanei. Din pacate persoana nu a raspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

FIRST TECH CHALLENGE: Sighetenii din echipa Tech-X se întorc neînvinși din finala națională a celei mai importante competiții de robotică din România

Redactie

VIDEO: A căzut într-o râpă în timp ce era la cules ciuperci în zona Lacului Albastru din Baia Sprie

Vasile Dale

Ultima oră: Două autoturisme și un camion s-au ciocnit pe strada Mărgeanului din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.