BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: Un șofer mort și trei încarcerați într-un accident înfiorător la Borșa (ACTUALIZARE 2)

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe strada Victoriei din Borșa la câteva minute după miezul nopții.

Din primele informații se pare că două autoturisme s-au ciocnit violent iar trei persoane au rămas încarcerate în mașinile distruse iar alte două au fost scoase.

La fața locului intervin echipajele de la descarcerare, cele medicale ale SAJ și SMURD, dar și poliția Borșa. Echipajele medicale au găsit două victime în comă, iar unul în stop cardio-respirator.



Actualizare – ISU MARAMUREŞ

​Garda de Intervenție Borșa a intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Borșa, pe strada Victoriei.

​În urma coliziunii a două autorurisme au rezultat trei victime încarcerate. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Alături de pompierii militari au intervenit și două echipaje S.A.J.

Victimele au fost transporate la spitalul din localitate, iar în această dimineață, echipajul de terapie intesivă mobilă S.M.U.R.D. și autospeciala de transport victime multiple, din cadrul Detașamentului Baia Mare, s-au deplasat la Borșa pentru a transporta victimele la spitalul din Baia Mare

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

la ora 23:45, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe strada Victoriei din Borşa a avut loc un accident rutier cu victime.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de  26 de ani din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism  având direcţia de deplasare dinspe Borşa spre Moisei, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovit în partea laterală stânga de către un autoturism care avea aceeaşi direcţie de mers şi era condus de un tânăr de 22 de ani din Borşa.

Autoturismul acroşat a fost proiectat în alte două autoturisme parcate pe un spaţiu verde, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului  rutier a rezultat vătămarea corporală  a cinci persoane, acestea fiind  transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate  probe  biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din păcate la câteva ore de la producerea accidentului şoferul în vârstă de 26 de ani a decedat.

În cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / IMAGINI ȘOCANTE: Sectorul DN 1C Satulung – Șomcuta, tronsonul pericolelor. Șoferii calcă accelerația și accidentele se țin lanț (VIDEO/FOTO CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

DESCINDERI ŞI ÎN MARAMUREŞ: Peste 30 de percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu benzină și motorină – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un motociclist s-a izbit de un stâlp la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult