BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Bebeluş mort pe Pirită. Tocmai fusese trimis acasă din spital

Moarte învăluită în mister într-o colibă de pe Pirită. Un bebeluş a fost găsit de mama lui fără suflare. Femeia a cerut ajutorul ambulanţei însă medicii nu au putu face nimic, decât să constate decesul. O echipă de criminalişti din cadrul IPJ Maramureş a fost trimisă la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care a survenit decesul. La o examinare a cadavrului nu s-au găsit urme de violenţă, însă până la efectuarea necropsiei nu este exclusă nicio variantă.
Părinţii bebeluşului ne-au declarat în exclusivitate faptul că înainte cu o seară au fost cu micuţul la urgenţă pentru că avea febră. Aceştia spun că medicii după ce l-au examinat l-au trimis acasă şi i-au dat tratament. Înainte de a-l culca i-au administrat medicamentele, iar dimineaţa l-au găsit în pătuţ fără suflare.

Ştire în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: DE NOAPTEA MINȚII – La 6 ani de la moartea unui polițist de frontieră NICIUN VINOVAT! Procurorii din Vișeu sunt tot în faza de urmărire penală, după ce au clasat infracțiunea de ucidere din culpă!!!

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Un şomcutean a frânat pentru a evita un impact, însă a plonjat cu autoutilitara plină cu cherestea în pârâul Bârsău

Vasile Dale

ŞEDINŢA FESTIVĂ A CONSILIULUI JUDEŢEAN: Academicianul Alexandru Surdu, cetățean de onoare al Maramureșului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.