BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA MARE: IMAGINI REVOLTĂTOARE! – Copil BRUSCAT și băgat în autospecială de un echipaj de poliție, pe strada Culturii (actualizare)

Imagini revoltătoare au fost surprinse în urmă cu puțin timp pe podul Culturii din Baia Mare. Un copil a fost pur și simplu lipit de autospeciala de Poliție, apoi bruscat și băgat în mașină de către un echipaj de Poliție.

Martori au declarat pentru ActualMM că polițiștii ar fi fugit după băiat aproximativ 300 de metri.

Am cerut un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramureș cu privire la incident.

ActualMM.ro



ACTUALIZARE IPJ MARAMUREŞ

Azi la ora 15:44, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că, la un loc de joacă din municipiu, doi minori îi agresează pe copiii aflați în parc.
La sosirea echipajului de poliție, cei doi minori, care prezentau semnalmentele oferite de apelant au fugit în direcții diferite.
Unul dintre ei a fost reținut de polițiști și condus la sediul poliției pentru clarificarea situației, fiind chemată totodată și mama minorului în vârstă de 13 ani.
Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, republicată.
Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un localnic din Poienile de Sub Munte dus în carantină instituționalizată. La plajă în fața blocului în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE: SEBASTIAN, un tânăr jandarm din Satu Mare, a decedat la doar 24 de ani

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Impact între două maşini pe bd. Republicii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult