BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: AL TREILEA CADAVRU DESCOPERIT – O femeie a fost găsită fără viață pe bd Independenței din Baia Mare (actualizare)

Luni, 19 iulie 2021 – o zi cu adevărat neagră în Maramureș. Polițiștii criminaliști intervin la un al treilea caz de deces suspect. După ce dimineață a fost găsit cadavrul unei femei plutind pe râul Lăpuș în zona Coruia, la amiază au fost solicitați să intervină în aceeași zonă pentru scoaterea unui cadavrul de sex bărbatesc – iubitul femeii se pare.

Iată că în jurul orei 14 criminaliștii băimăreni au fost solicitați să intervină la un caz pe bulevardul Independenței din Baia Mare. Cei care i-au solicitat au fost chiar polițiștii dintr-un echipaj de ordine publică. Aceștia ar fi văzut-o căzută și au încercat să o resusciteze. Au chemat si un echipaj medical al Ambulanței. Din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul. Se pare că suferise un infarct. Femeia avea 36 de ani.

Cadavrul a fost examinat exterior și nu s-au găsit urme de violență. A fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 19 iulie a.c., la ora 14.00, polițiștii din Baia Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe bulevardul Independenței unei femei i s-a făcut rău și este inconștientă. La fața locului, a fost solicitat un echipaj de ambulanță, care au constatat decesul femeii. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o femeie de 36 ani din Baia Mare. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență vizibile. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/07/19/exclusiv-foto-coruia-cadavrul-unei-femei-gasit-in-lapus-iubitul-ei-gasit-dupa-doua-ore-tot-in-zona-respectiva-actualizare-2/

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Impact violent între două mașini într-o curbă din Țicău

Vasile Dale

Avalanşă de mari dimensiuni pe Vf. Puzdrele din Muntii Rodnei

Redactie

ETAPA A DOUA: Unde funcţionează centrele de vaccinare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.