BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Imagini șocante – Impact nimicitor la Șurdești. Două persoane rănite, aparținătorii au sărit să-l bată pe șoferul vinovat – ACTUALIZARE

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă seară pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, pe raza localității Șurdești. Conform primelor informații se pare că în accident au fost implicate trei autovehicule iar două persoane au fost rănite.

La fața locului au fost trimise echipaje ale pompierilor militari, echipaje SMURD dar și echipaje de poliție. Victimele au fost scoase din mașini de localnici înainte de a sosi echipajele medicale.

Totodată, la câteva minute după producerea accidentului, la fața locului au venit și rudele uneia dintre persoanele rănite. Acestea au sărit să îl lovească pe șoferul vinovat. Noroc că un polițist era în zonă și a intervenit imediat, reușind să calmeze spiritele.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact circumstanțele producere accidentului.

Traficul rutier în zonă a fost închis mai bine de o oră.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 12 decembrie, la ora 20.35, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 184, în localitatea Șurdesti.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 21 de ani din Cărpiniș, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția orașului Cavnic înspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani din Cluj Napoca, care circula din sens opus.

În urma impactului frontal a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 21 de ani și a unei minore de 3 ani. Ambele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii, iar în cazul bărbatului 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

OPINIE – Este pur și simplu INCREDIBIL: Un călugăr din Maramureș se roagă ca subsemnatul să MOARĂ!

Vasile Dale

FOTO: Infracțiune silvică constatată în flagrant delict de polițiștii din Negreşti Oaş. Un maramureşean s-a ales cu dosar penal

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Doi pasageri răniți după ce un bihorean s-a izbit cu mașina de un podeț în Leordina

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.