BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Tragedie în Baia Mare. Un adolescent a fost găsit spânzurat cu un lanț folosit la legarea animalelor – ACTUALIZARE (3)

Echipajele de intervenţie ale ambulanţei şi poliţiştilor sunt la această oră în cartierul băimărean Ferneziu, unde un adolescent de 16 ani a fost găsit spânzurat. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decesul.

Criminaliştii din cadrul IPJ Maramureş au preluat ancheta pentru a stabili ce l-a determinat să decurgă la acest gest extrem.
Cadavrul tânărului va fi transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE 1 – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 18 ianuarie, la ora 16.53 polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Uzinei din municipiu, a fost găsită o persoană spânzurată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un minor de 16 ani din municipiu.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul tânărului, ulterior cadavrul fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

În cauză, polițiștii efectuează verificări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE 2 – Surse

Conform surselor noastre judiciare adolescentul a fost găsit spânzurat de o grindă și a folosit un lanț pentru legatul animalelor. Se pare că motivul care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest a fost o ceartă cu iubita. Se pare că aceasta i-ar fi spus că nu îl mai iubește și că vrea să se despartă de el.

ACTUALIZARE 3 – Surse familie

Pe de altă parte, membrii ai familiei ne-au informat că băiatul nu avea nicio iubită și este exclusă varianta unei sinucideri din această cauză. De altfel, adolescentul nu a lăsat niciun bilet prin care să își justifice gestul de a recurge la acest gest extrem.

Te-ar putea interesa si

CA-N JUNGLĂ: Băimărenii sunt revoltați pentru că edilii îndrăgostiți ai municipiului au uitat de cimitirul Horia 1. Bălăriile au acoperit mormintele (foto)

Vasile Dale

Cele mai bune destinații de vacanță pentru 2022

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Bărbat de 35 de ani din Sighetu Marmaţiei, căutat de familie şi poliţişti. După o săptămână, sigheteanul a fost găsit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.