BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Exclusiv foto: Moarte învaluită în mister a unui tânăr de 20 ani la Poienile de sub Munte (actualizare)

Moarte îngrozitoare a unui tânăr de 20 de ani la Poienile de sub Munte. El a fost găsit fără viața astăzi dimineața in apropierea unor gospodarii din cătunul Cvasnița.
Trupului băiatului era întins pe jos, cu fata spre pământ, iar o bucata de câțiva metri de fier beton ii erau agățați de gura și de un copac din apropiere.

Imediat la fata locului au ajuns criminaliștii care au examinat exterior cadavrul. Aceștia se pare ca nu au găsit nici o alta urma de violenta decât cea provocată de fierul beton.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului, unde medicii legiști vor stabili cauza decesului.

Conform unor surse, tanarul ar fi fost externat in urma cu o luna, cu tratament, având anumite afecțiuni psihice.

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de moarte suspecta, aceștia neexcluzând nici o varianta. (Crima sau Suicid)

Comunicat IPJ Maramureș: Tânăr decedat în Poienile de Sub Munte

Ieri, 27 iunie, la ora 05.33, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat și-a găsit fratele, în vârstă de 20 de ani, căzut în curtea unui imobil din Poienile de Sub Munte.

La fața locului a fost prezent un echipaj medical, care i-a efectuat manevrele specifice de resuscitare tânărului, însă, din nefericire, acesta a decedat. Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei decesului și a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Câți bani și ce acte avea Cherecheș asupra lui în momentul arestării! Avea inclusiv legitimația de deputat

Vasile Dale

CÂINELE POLIŢIST ŞTIE ŞI CÂND MINŢI: Teba a soluţionat un caz de aşa-zis furt petrecut la Sălsig

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un șofer din Mireșu Mare a fugit 10 km cu poliția pe urme. Feciorul de polițist era drogat si circula cu 128 km/ora prin localitate

Vasile Dale

1 mesaj

ASB iunie 28, 2022 at 4:02 pm

„…iar o bucata de câțiva metri de fier beton ii erau agățați de gura și de un copac din apropiere.”
Ce mã?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.