BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu trei victime, pe bd. Independenţei. O persoană decedată, trafic blocat în zona Dura. Accident şi la Dragomireşti – ACTUALIZARE

Echipaje de pompieri şi de prim ajutor intervin la un accident rutier produs în Baia Mare, pe bd. Independenţei, în zona Dura. Sunt două autoturisme implicate, o Dacia Logan şi un BMW, o persoana încarcerată, 3 persoane rănite. Traficul spre Satu Mare este blocat.

ACTUALIZARE

Din nefericire, şoferul autoturismului Dacia Logan, un bărbat de 53 de ani din Seini, nu a mai putut fu salvat, fiind declarat decesul său.

În autoturismul BMW se afla şoferiţa, alături de doi copii.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 14 iulie, la ora 16.50, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați sa intervină la un accident rutier produs pe D.N. 1C.

Deplasați la fața locului, din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Baia Mare înspre Tăuții-Măgherăuș, de către un bărbat de 53 de ani din Băița, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 34 de ani din Tăuții-Măgherăuș.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul șoferului de 53 de ani, vătămarea corporală a conducatoarei auto, a unui pasager de 35 de ani, precum și a doi pasageri minori de 5 respectiv 11 ani.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero, totodată a fost transportată la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Traficul pe DN 1C a fost restricționat pe o singură bandă de circulație aproximativ o oră.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

*****

Se pare că e o nouă zi cu mai multe accidente în judeţ. Cu puţin timp în urmă s-a produs un alt eveniment rutier. de data aceasta în Dragomireşti, cu un autoturism implicat, 2 victime rănite uşor.

Actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr din Maramureș implicat într-un accident grav la Câțcău

Vasile Dale

Precizări privind modalitatea de decontare a transportului pentru persoanele cu dizabilități

Vasile Dale

URMĂRI TRAGEDIE: Trecerea de pietoni din Lăpușel pe care a avut loc accidentul mortal a fost suprailuminată (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.