BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: ARESTAT PREVENTIV – El este tânărul beat cu BMW care a ucis un om între Ocna Șugatag și Ferești (ACTUALIZARE)

Revenim cu informații referitoare la tragedia petrecută azi noapte pe drumul dintre Ocna Șugatag și Ferești. Acolo, două mașini s-au ciocnit iar un bărbat în vârstă de 30 de ani din Călinești a murit.

Vinovat de tragedie este un tânăr de 23 de ani din Ocna Șugatag. Gheorghe R. conducea un autoturism BMW deși era sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul a indicat 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform informațiilor noastre tânărul, cioban la o stână din zonă, a obținut permisul de conducere în anul 2019.

În urma impactului violent, autoturismul pe care-l conducea s-a răsturnat pe plafon. El a fost scos de pompierii de la descarcerare, fiind transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Din păcate, pentru Petru G. (30 ani), din Călinești, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. El a fost prins între fiarele autoturismului pe care-l conducea regulamentar.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

sursa foto: facebook.com


Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de socializare a bărbatului din Călinești.

”Rămas bun Petrică, nu pot să cred nici acuma că nu mai ești! Odihnește-te în pace verișor drag! Ai plecat mult prea devreme dintre noi, fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui! Dumnezeu să te odihnească în pace și drum lin spre cer”!

”Drum lin spre cer! Condoleanțe famileii și tie, Mărioară multă putere să treci peste… erați așa fericiți”!

sursa: facebook.com

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 13 august, la ora 23:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J.109 F, între localitățile Ocna Șugatag și Ferești s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 23 ani din Sat Șugatag, dinspre Ocna Șugatag înspre Ferești, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 ani din Călinești.

În urma impactului, s-a încercat resuscitarea șoferului de 30 ani, însă la ora 01:33 s-a declarat decesul acesteia. Conducătorul auto de 23 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și pentru acordare de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiuniilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE

Tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. El a refuzat prelevarea de probe de sange pentru alcoolemie si de urina pentru consum de substante interzise.

ACTUALIZARE 2

Judecătorii au dispus arestarea tânărului pentru următoarele 30 de zile. A fost depus în arestul IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

BAIMARENI TERORIZATI: O MASINA FURATA SI MAI MULTE SPARTE INTR-O PARCARE DE PE INDEPENDENTEI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O femeie şi un copil, loviţi pe trecerea de pietoni din zona magazinului Maramureşul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Județul Maramureș, destinație promovată în cadrul Tourism&Travel Expo 2023, Chișinău

Vasile Dale

3 mesaje

Calin+alex august 14, 2022 at 7:37 pm

Legat de Bmw si batut cu bata lui de cioban , pana moare !!! Nemernicul asta in maxim 3 ani iese , din pacate ….

Raspunde
Dan august 14, 2022 at 11:53 pm

El refuza recoltarea, se da si destept, dar mai tare se afunda…

Raspunde
Pop octombrie 25, 2023 at 9:42 am

lasati fara permis 5 ani bautii si 10 drogatii ….si controale mai multe pe aceasta tema….deja is prea multe cazuri

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.