BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Trei autospeciale de Poliție au alimentat la pompa de benzină MOTORINĂ. Portarul Minaur-ului a pățit la fel. OPC Maramureș a mers în control (actualizare)

”Gluma” se îngroașă la stația Petrom din Baia Mare. Până acum sunt mai multe persoane care au alimentat benzină, dar de fapt în rezervoarele autoturismelor a ajuns… MOTORINĂ. Service-urile din oraș au fost luate cu asalt de oamenii ale căror autovehicule nu au mai pornit sau care după câțiva kilometri au fost nevoiți să sune după platforme pentru a le fi duse mașinile în service-uri.

Sunt și trei autospeciale ale IPJ Maramureș care au alimentat la stația peco amintită. Una aparține Poliției Municipiului Baia Mare iar alte două aparțin posturilor de poliție din satele de pe lângă municipiul Baia Mare și care au venit la alimentat în oraș. Cele trei autovehicule nu mai funcționează.

Printre păgubiți se numără și portarul clubului de handbal Minaur. Claudia Cetățeanu a alimentat 20 de litri de benzină, doar că mașina nu mai funcționează. Astăzi mașina a fost dusă pe platformă la un service.



Dancian Manoliu, comisarul șef al OPC Maramureș ne-a declarat că s-au primit sesizări la instituția pe care o conduce a demarat un control la benzinăria amintită.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de OPC Maramureș, Petrom îi așteaptă pe toți cei care au alimentat la stația amintită să vină pentru a fi despăgubiți. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri (dacă este cazul). De precizat că benzinăria are asigurare. Se pare că nici angajații stației nu știu exact ce s-a întâmplat iar în acest moment pompele sunt sigilate până la finalizarea anchetei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Nord Literar 244, sumar bogat și variat

Redactie

ATENȚIE ȘOFERI: Drumul județean 109F între localitățile Baba (Maramureș) și Poiana Blenchii (Sălaj) este închis

Vasile Dale

INCENDII ÎN JUDEŢ: Foc la un grajd din Repedea şi la o colibă din Satulung

Vasile Dale

1 mesaj

mo septembrie 14, 2022 at 11:40 pm

obisnuiti sa dileze cu apa combustibilul de data asta au facut-o de oaie din neatentie…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult