BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Biciclist accidentat mortal la Bogdan Vodă. Șoferul avea permisul suspendat și a încercat să modifice locul accidentului (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi după amiază pe drumul județean 188. Din primele informații furnizate de cititorii www.vasiledale.ro reiese faptul că un biclicist în vârstă de 77 de ani ar fi fost lovit de o mașină.

Victima a fost imediat preluată de echipajul SMURD de la Bogdan Vodă, care au început manevrele de resuscitare. A fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD de la Jibou pentru a prelua victima. Deocamdată la această oră medicii încă încearcă să îi readucă la viață.

Traficul rutier pe Valea Izei este complet blocat.

ACTUALIZARE

După aproape o oră de resuscitare medicii au fost nevoiți să declare decesul biciclistului.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Ieud a fost testat rezultatul etilotestului a fost negativ.

S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Trebuie să mai precizăm și faptul că în sprijinul paramedicilor SMURD au sărit și trei asistenți medicali: un asistem medical de la Ambulanța Vișeu de Sus, soția acestuia, asistentă medicală la Vișeu de Sus și un asistent medical din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

În urma continuării cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit și faptul că, în momentul producerii evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani din Ieud avea exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendat.

Sursa foto: facebook.com

În continuare, se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 18 august a.c., la ora 17.08, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre producerea unui accident rutier pe D.J. 186, în localitatea Bogdan Vodă.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani din Ieud, aflat la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 77 de ani din comună, care circula pe partea carosabilă în calitate de biciclist și care, din păcate, a decedat.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi modificat starea locului, prin faptul că ar fi condus după producerea impactului o distanță de aproximativ 30 de metri și ar fi ridicat de la fața locului un ornament din plastic, parte a caroseriei.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Te-ar putea interesa si

Noi proiecte și inițiative de cooperare teritorială, prin Programul Interreg Europe 2021-2027

Vasile Dale

Fabrică clandestină de producție de tutun de narghilea, în Maramureş

Redactie

Bogdănel Gavra – vocea cetățenilor!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.