BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Trei garaje au ars azinoapte în Baia Mare. Alte trei incendii în Vișeu de Sus și Hoteni

Trei garaje, pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati, au ars azi noapte, din cauza unui redresor suprasolicitat.

Detasamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea incendiului cu 3 autospeciale de stingere si un echipaj SMURD. Au ars diverse materiale din plastic textile si unelte si scule electrice. Nu au fost victime.

Alte trei incendii

Pompierii maramureseni au lichidat in ultimele 24 de ore inca 3 incendii, pe langa cel mentionat mai sus.

1. Pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism pe Valea Borcutului. Cauza probabila: scurtcircuit

2. Pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit cu 2 echipaje de stingere si un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa. Au ars circa 4 mp de perete din lemn. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza cosului de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile din jur.

3. Pompierii sigheteni,alaturi de SVSU Ocna Sugatag, au intervenit in Hoteni, unde acoperisul unei case a fost cuprins de flacari. Au ars: aprox. 100mp de sarpanta, 40 mp de fatada din polistiren, 40 mp de tavan din lemn si diverse obiecte de mobilier aflate in interior.

Te-ar putea interesa si

ÎN 24 DE ORE: 24 de cetățeni ucraineni depistați la granița Maramureșului cu Ucraina

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei maşini distruse într-o intersecţie din Borşa. Șoferul vinovat a dispărut de la fața locului (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: Un maramureșean a spart sticle și a tăiat un bodyguard în celebrul club NOA din Cluj Napoca

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.