Eveniment

Acțiune umanitară a poliţiştilor din Şomcuta Mare. Trei familii din Vărai, Mesteacăn și Berchezoaia – Cătunul Chioar vor avea sărbători mai frumoase

Vinerea Mare, o zi cu semnificaţie deosebită, a devenit pentru poliţişti un moment de reflecţie cocretizat printr-o acţiune de suflet.

Reamintindu-și una dintre legile ce aduc armonie, „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți”, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Șomcuta Mare s-au organizat pentru a aduce zâmbet și speranță semenilor cu nevoi.

În cadrul unei acțiuni umanitare pe care au organizat-o din resurse proprii, polițiștii au ajuns la trei familii din localitățile Vărai, Mesteacăn și Berchezoaia – Cătunul Chioar, cu cele mai bune gânduri de încurajare, dar și cu alimente, cadouri și dulciuri.

Dorința polițiștilor a fost aceea de a aduce un strop de speranță celor 10 copii ai familiilor monoparentale pe care le-au vizitat.

Când empatia şi dorinţa de a-i fi bine şi celuilalt sunt prezente, bucuria sărbătorilor se resimte cu mai multă emoţie, dar şi cu împăcare.

Te-ar putea interesa si

Ucrainean tocmit de un sighetean pentru a-l snopi în bătaie pe un localnic din Slătioara

Vasile Dale

Galerie foto: Patru israelieni înzăpeziți pe DJ109F Cavnic – Băiuț. Salvați de jandarmii montani maramureșeni

Redactie

BORȘA: Un bărbat fără permis a avariat 3 autoturisme și a rănit un tânăr în zona unui restaurant

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.