BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Tânăr prins pe Valea Vaserului la volanul unei TATRE plină cu lemn fără acte

Aseară, la ora 23.35, pe Valea Vaserului, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Vișeu de Sus au oprit pentru control o autoutilitară, care transporta material lemnos.

La volan se afla un tânăr de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, însă acesta nu a putut prezenta niciun document, nici ale mașinii și nici pentru materialul lemnos transportat.

În urma verificărilor specifice s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru categoria de autovehicul pe care-l conducea

. De asemenea, s-a mai constatat că ITP-ul este expirat și că nu deține RCA valabil, fapt pentru care a fost chemat și un echipaj de la Poliția Orașului Vișeu de Sus în vederea dispunerii măsurilor aflate în competență.

Drept urmare, bărbatului i s-a intocmit dosar penal pentru conducere fară permis pentru categoria de autovehicul condus, totodată fiindu-i aplicate și 4 sancțiuni contravenționale, una la regimul silvic și 3 la regimul circulației conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

ALEGERI LOCALE, Primăria Baia Mare – Doru Dăncuș: ”Baia Mare, împreună am câștigat!

Vasile Dale

SĂ ÎI SPRIJINIM – Trecere pentru pietoni automatizată inventată de membrii clubului de robotică al Colegiului Tehnic ”George Barițiu”

Vasile Dale

CJ Maramureș: 218 elevi de 10 vor fi premiați de către administrația județeană

Vasile Dale

2 mesaje

Misu mai 3, 2024 at 1:02 pm

Foarte bine,bravo polițiștilor!!!

Raspunde
Sensul Civic Borsa mai 3, 2024 at 5:48 pm

Noroc că era poliția de frontieră care se implică,că de ceilalți polițiști nu aud sa oprească mașini suspecte cu lemne , Felicitări poliției de frontieră care ne mai dă încredere că statul își face datoria!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.