BREAKING NEWSEveniment

Depistat și reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 1 Groși. A fost prins beat şi fără permis la volan

La data de 9 mai a.c., polițiștii Secției 1 Groși, în timp ce executau activități specifice de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Rus, au oprit pentru verificări un autoturism, fiind identificat la volan un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dumbrăvița.

Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilitest, dar bărbatul a refuzat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În urma activităților procedurale specifice desfășurate de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BORȘA: Impact între două autoturisme la volanul cărora erau doi șmecherași de 19 ani. Amândoi fără permis, iar unul chiar băut

Vasile Dale

TÂRGU LĂPUȘ: Minori francezi identificaţi la scurt timp după sesizarea dispariţiei (galerie foto)

Vasile Dale

Accident în Pasul Prislop, maşină ieşită de pe carosabil – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.