ELECTORALERecomandateUncategorized

Parlamentarii PSD Maramureș au fost prezenți la Hramul Mănăstirii din Rozavlea

În a treia zi a slăvitului praznic al Învierii Domnului, deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, deputatul Gheorghe Șimon și consilierul județean PSD George Moldovan au fost prezenți în mijlocul comunității de credincioși din Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință” din Rozavlea – Șesu Mănăstirii, Protopopiatul Vișeu.

Momentul a fost unul special, pentru că toți credincioșii prezenți la slujbă au avut privilegiul să asculte cuvintele pline de învățătură și har ale Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, cuvinte care au pătruns adânc în sufletul lor, reînnoindu-le credința și speranța. Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pe altarul de vară în curtea lăcașului de rugăciune înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Atmosfera a fost una de profundă comuniune și recunoștință, reflectând frumusețea și forța credinței care unește comunitatea rozăvleană.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a ținut să îi mulțumească colegului său, ing. Marian Condrat pentru invitația de a participa alături de el la această zi de mare sărbătoare.

”Rozăvlenii sunt oameni frumoși și plini de credință, a căror caldură și ospitalitate m-au impresionat profund. În aceste momente de sărbătoare inimile noastre se umplu de lumina și bucuria Învierii, reamintindu-ne că, împreună, putem păstra vie flacăra speranței și a dragostei creștine. Să purtăm în noi această lumină, astăzi și în toate zilele ce vor veni”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Comandat de PSD Maramureș, Cod mandatar financiar: 21240002

Te-ar putea interesa si

FOTO: Carambol la Lăpuşel cu trei mașini implicate. O gravidă victimă

Vasile Dale

DIN 17 SEPTEMBRIE: Măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu virusul SARS-Co-V-2 în Vișeu de Sus și comunele Asuaju de Sus, Ieud, Giulești și Bârsana

Redactie

FOTO: Un incendiu a izbucnit într-o pădure în Borşa, foc la o casă din Coltău

Redactie

5 mesaje

Anonim mai 11, 2024 at 9:39 am

Chiar trebuie amestecate aceste doua lucruri??? Lasati bisericile in treaba lor si politica in treaba ei. Nu aveti unde sa va lansati numai la biserici?

Raspunde
Asf mai 11, 2024 at 3:32 pm

Combinatori mărunți de telefoane.halal echipă

Raspunde
Nu contează mai 11, 2024 at 4:28 pm

Cei doi șoareci din ice age au fost creați după fata lui zetea

Raspunde
Stelian mai 13, 2024 at 12:24 pm

Nu va este rușine? Mergeți în lăcașuri de cult pentru voturi,eu v-as condamna la moarte prin împușcare. Pe toți care promiteți și faceți…nimic

Raspunde
mo mai 13, 2024 at 9:59 pm

singurul loc unde mai pot si ei sa scoata capu in lume fara sa-i blasteme careva..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.