Important

Primarul interimar Doru Ioan Dăncuș: Aducem investițiile necesare pentru a îmbunătăți actul medical în Baia Mare!

Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare contină proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii medicale, pentru modernizarea și dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalelor din municipiul Baia Mare, dar și pentru condiții care să permită asigurarea de asistență medicală sporită, pentru întrega comunitate.

Astfel, Doru Dăncuș spune că un exemplu elocvent în acest sens îl constituie investițile masive realizate în ultimii ani la Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea “. El dă însă asigurări că acestea nu sunt singurele și susține că personal se va îngriji ca și alte unități sanitare din municipiu să beneficieze de astfel de investiții. “Sănătatea comunității a fost și este o prioritate pentru noi, cei din administrația publică locală. Avem sarcina de a face toate demersurile necesare pentru a realiza modernizarea și dotarea cu aparatură de ultimă generație a unităților medicale contribuind astfel la ridicarea nivelului de trai al comunității. Baia Mare este centrul sistemului medical al județului Maramureș. Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii spitalicești din municipiul nostru este esențială pentru toti maramureșenii, cei care își pun speranța și viața în mâinile noastre, a medicilor și a autorității locale.Tocmai de aceea, împreună cu profesioniștii din sistemul medical, îmi asum să aduc investițiile necesare pentru a îmbunătăți și a aduce la un alt nivel actul medical aici, în Baia Mare.”

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, vizită de lucru la spitalele din Baia Mare

Doru  Ioan Dăncuș spune că aspecte care vizează realizarea de investiții în sănătate au fost discutate atât cu președintele Comisiei de Sănătate a Senatului, Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel cât și cu secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Dr. Tiberius Marius Brădățan, prezenți zilele trecute în Baia Mare.

“În acest domeniu vital, al sănătății, trebuie să îmbunătățim în mod constant performanța actului medical. Putem realiza acest lucru printr-o colaborare strânsă între managerii unităților spitalicești și administrația locală.  Profesioniștii au viziune, vin cu propuneri și idei, iar noi, Primăria Baia Mare, trebuie să asigurăm fondurile pentru a pune în practică aceste inițiative. Îi mulțumesc profesorului Streinu-Cercel pentru sfaturile pe care ni le-a dat, pentru că ne-a oferit din experiența și expertiza sa pentru a putea să facem mai mult și mai bine pentru băimăreni și maramureșeni. Îi mulțumesc domnului Dr. Tiberius Marius Brădățan pentru sprijinul de care ne-a asigurat prin Ministerului Sănătății în proiectele pe care vrem să le realizăm. Sunt convins că în următorii patru ani vom realiza investițiile în sănătate mult așteptate de băimăreni și maramureșeni” a conchis primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Ioan Dăncuș.

Te-ar putea interesa si

”Colindăm la Bastionul Măcelarilor”, cel mai nou concept și eveniment din Maramureș cu tematică de Crăciun

Vasile Dale

Primul parc industrial din Maramureș va fi construit în zona Baia Sprie

Redactie

Cartierul Alecsandri, prioritatea mea: Voi acționa cu fermitate și perseverență!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.