BREAKING NEWSELECTORALE

Liberalii pun Maramureșul și Baia Mare pe primul loc!

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Vă încurajez să sprijiniți la alegerile din 9 mai echipa liberală și să susțineți prin vot viziunea noastră pentru un Maramureș mai puternic și mai prosper. Cu determinare, dedicare și responsabilitate vom aduce schimbările necesare pentru binele și prosperitatea comunităților noastre”

Anul 2024 este un moment de cotitură pentru viitorul României, ca țară independentă și membră a Uniunii Europene. Partidul Național Liberal, filiala Maramureș, a desemnat pentru alegerile locale  pe cei mai competenți și implicați membrii din comunitățile urbane și rurale. Liberalii au încredere deplină în candidații desemnați pentru alegerile locale și europarlamentare, fiind hotărâți să aducă progresul și modernizarea în fiecare colț al județului, pe baza viziunii liberale, cea mai potrivită pentru a stimula dezvoltarea economico-socială a comunităților și prosperitatea românilor. Candidații liberali și conducerea PNL Maramureș sunt hotărâți să modernizeze și să crească calitatea vieții în fiecare localitate din Maramureș, printr-o administrare eficientă a resurselor umane și materiale, atragerea de fonduri europene și guvernamentale, având ca priorități realizarea proiectelor de pe agenda cetățeanului și nevoile reale ale comunităților locale.

 Alături de colegii liberali, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a fost prezent în comunitățile maramureșene din toate zonele istorice ale județului, sprijinind candidaturile celor aflați deja în funcție dar și al celor desemnați să fie viitorii primari și consilieri locali. La Borșa, Moisei, Vișeu de Sus, Groși, Giulești, Hoteni, Groșii Țibleșului și Baia Mare, senatorul liberal de Maramureș a reiterat argumentele care definesc forța și valoarea programului PNL, menționând rezultatele pozitive obținute în fiecare comunitate locală dar și de Consiliul județean condus de echipa liberală, care a excelat în atragerea de fonduri europene și semnarea a numeroase contracte de finanțare, în valoare de 600 milioane de euro.

 Crstian Niculescu-Țâgârlaș: ” Îi îndemn pe maramureșeni să susțină, la alegerile din 9 iunie, tânăra și dinamica echipă liberală, votând pe Ionel Bogdan ca primar al Municipiului Baia Mare, Gabriel Bogdan Ștețco ca președinte al Consiliului județean, pe toți candidații PNL din comunitățile locale, pentru ca împreună să putem pune Baia Mare și Maramureșul pe primul loc!”

COD MANDATAR FINANCIAR: 21240015

Te-ar putea interesa si

Ca americanii pe granița US – Mexic: Ford Ranger Double Cab Raptor 4×4 pentru zona alpină din Maramureș vor intra în dotarea Poliţiei de Frontieră Maramureș. Urmează să fie cumpărate și drone (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Altarul exterior al bisericii de lemn din zona Plopșor, Ieud, a ars în totalitate. O lumânare a aprins focul

Vasile Dale

TRAGEDIE: Încă un ucrainean s-a înecat în Tisa încercând să ajungă în România – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.