Recomandate

A acroşat un biciclist în Coaş. Identificat la scurt timp de polițiștii din Baia Mare

Sâmbătă seara, polițiștii municipiului Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, la intrarea în localitatea Coaș. După producerea evenimentului conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii faptei.

La fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 40 de ani care, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist, pe D.J. 182B, ar fi fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea după producerea impactului.

La scurt timp, activitățile polițiștilor au condus la identificarea unui bărbat de 48 de ani, bănuit de comiterea faptei. Testarea cu aparatul etilotest a indicat 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima a rămas internată la spital sub supraveghere medicală de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în dosarul penal întocmit.

Astăzi, 20 mai, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Baia Mare au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de reținere și arest preventiv. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

INFO TRAFIC – DRUM BLOCAT PE UN SENS IN PASUL MESTEACAN PE DN1C. UN TIR S-A RASTURNAT PE SOSEA (FOTO + VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Șoferul fugar care a ucis o femeie la Bogdan Vodă a fost arestat preventiv

Vasile Dale

POIENILE DE SUB MUNTE: Drumuri impracticabile în întreaga comună. Nimeni nu deszăpezește (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.