Sport

Surorile Vanessa și Larissa Boloș promotoare ale fotbalului din mediul rural

La inițiativa A.C.S.Venus Maramureș în parteneriat cu Fotbal Club C.F.R.1907 Cluj în cursul zilei de astăzi pe stadionul din comuna Satulung a avut loc prima ediție a “Cupei Satelor de Aur 2024”, o competiție de fotbal rezervată atât echipelor feminine de fotbal cât și a celor masculine plus cele mixte. Alături de divizionara C, A.C.S.Venus Maramureș la turneu au participat și echipele de băieți din Satulung, Mogoșești, Arieșu de Pădure, Pribilești, Fersig, Hideaga sau Finteușu Mic.

La finalul acestui inedit turneu găzduit și adresat tinerilor din mediul rural, președintele clubului Vanessa Boloș împreună cu fostul arbitru ecuson F.I.F.A. Cristi Balaj respectiv Larissa și Călin Boloș au acordat diplome, medalii, premii în echipamente sportive, mingi de fotbal și diplome de onoare, tuturor echipelor participante, fiind acordate și unele premii speciale atât componentelor A.C.S.Venus Maramureș cât și unor jucători prezenți la turneu.

În competiția rezervată echipelor masculine, echipa din Satulung a reușit să se claseze pe prima poziție, podiumul fiind complectat de formațiile din Arieșu de Pădure în speță Fersig. Locurile patru și cinci au revenit celor din Mogoșești și Pribilești.

La secțiunea fotbal feminin; “Golgheterul turneului” a fost declarată Georgiana Marița de la A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare, titlul de “Cea mai Tehnică Jucătoare” revenind Alexandrei Cușai, Antonia Răcean și Florica Suciu toate de la divizionara C, Venus Maramureș. Titlul de “Portarul Turneului” i-a fost atribuit lui Sara Codrea de la echipa de Under 15 ani a Venusului, iar celor două surori gemene Vanessa și Larissa Boloș le-a fost atribuită distincția acordată pentru organizarea acestei prime ediții a “Cupei Satelor de Aur 2024”.

În competiția băieților, “Golgheter” a fost declarat Paul Coman de la echipa din Satulung. “Cel mai bun portar” i-a revenit lui Darius Chereji de la formația din Fersig, iar titlul de “Cel mai Tehnic Jucător”, lui Vlăduț Opriș de la echipa din Arieșu de Pădure.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare câştigă turneul de la Curtici şi titlul de golgheter

Redactie

FOTBAL OLD BOYS, MECI REVANȘĂ: Neighbors Team Baia Mare – Sport Team Baia Mare 1-3 (0-1)

Redactie

ÎMPREUNĂ ALERGĂM ÎN SPRIJINUL LOR! CSS PORT TEAM BAIA MARE ORGANIZEAZĂ Cupa „Moș Nicolae” la minifotbal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.