BREAKING NEWSImportant

LIGA STUDENȚILOR „PINTEA VITEAZUL” ANUNȚĂ CEA DE-A IV-A EDIȚIE A CONCURSULUI DE CULTURĂ GENERALĂ – QUICK QUIZ!

Liga Studenților „Pintea Viteazul” revine cu cea de-a IV-a ediție a concursului de cultură generală – Quick Quiz! După o seară de încălzire organizată pe 15 mai 2024 la Log Out, înscrierile sunt acum în plină desfășurare. Studenții sunt invitați și încurajați să se înscrie pentru a câștiga premiile atractive oferite în cadrul concursului.

Quick Quiz este un proiect de tradiție LSPV, deschis tuturor studenților din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Competiția se desfășoară sub forma unui turneu și include întrebări de cultură generală din diverse domenii de interes, fiecare cu un singur răspuns corect.

Concursul se desfășoară în echipe de câte trei persoane, astfel încât participanții pot concura alături de prietenii lor. Acest format încurajează echipele de studenți să își testeze cunoștințele și aptitudinile într-un cadru competitiv, dar prietenos. Prima etapă a celei de-a IV-a ediții va avea loc în data de 29 mai, începând cu ora 19:00, la Log Out, iar studenții se pot înscrie până în data de 28 mai.

Liga Studenților „Pintea Viteazul” vă așteaptă să participați în număr cât mai mare la Quick Quiz și să demonstrați că spiritul competitiv și cunoștințele sunt la ele acasă în rândul studenților din Baia Mare. Mult succes tuturor participanților!


Pentru mai multe detalii:

Evelin POP
Președinte Liga Studenților ”Pintea Viteazul”
[email protected]
0753 694 412

Szilvia DEAK
Secretar General Liga Studenților ”Pintea Viteazul”
[email protected]
0756 371 095

Sunteți gata să vă testați cultura generală și să câștigați premii extraordinare?
Dacă sunteți pregătiți, ne întâlnim și în acest an, la QUICK QUIZ, cea de a IV-a ediție!
Quick Quiz este un proiect marca LSPV, destinat tuturor studenților din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Acesta se desfășoară în stil turneu și constă în mai multe etape, cu întrebări din diferite domenii (spre exemplu: artă, muzică, filme, istorie) și cu un singur răspuns corect.
Pentru a face experiența și mai distractivă, echipele vor fi formate din câte 3 persoane, astfel încât alături de prietenii voștri să vă puteți testa cunoștințele acumulate de-a lungul timpului.
Completarea formularului de înscriere se face până în data de 28 MAI, ora 23:59, de către o singură persoană din echipă, care, de asemenea, va fi și căpitanul acesteia.
Link formular de înscriere: https://forms.gle/tgoCFRZnwm1XBt6w8
După încheierea perioadei de înscriere, veți fi contactați.
Prima etapă va avea loc în data de 29 mai, începând cu ora 19:00, la LogOut.
Are you Quick enough?

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: Caniculă – Băiat de 16 ani înecat în râul Iza la Sighetu Marmației (actualizare)

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Lucrări de reparaţii pe str. Ioan Ghica din Sighetu Marmaţiei

Redactie

IPJ MARAMUREŞ: Să nu le dăm infractorilor nicio şansă de a ne sustrage bunuri!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.