BREAKING NEWSImportant

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare promovează mișcarea și activitățile sportive în rândul preșcolarilor

Marți 21.05.2024 Sala sporturilor ,,Lascăr Pană” din Baia Mare a găzduit cea de a II- a ediție a concursului județean, “Sport și mișcare, izvorul sănătății tale”, destinat preșcolarilor. Concursul este implementat și organizat de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare ( director, prof. Șandor Cristina Rodica) și s-a desfășurat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Fabrica de campioni și grădinițe din județ.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: traseu aplicativ și dans modern la care au participat 273 de preșcolari din grădinițe din județul Maramureș.

Preșcolarii participanți la concurs au fost jurizați de specialiști în domeniul sportului și dansului iar eforturile lor au fost recompensate în funcție de rezultatele obținute cu medalii, cupe și diplome.

“Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare promovează mișcarea și activitățile sportive în rândul preșcolarilor astfel că prin acest proiect ne-am propus ca un număr cât mai mare de copii să se familiarizeze cu activitățile sportive, care sunt esențiale pentru dezvoltarea lor armonioasă. Bucuria de pe chipul copiilor a fost dovada vie a unei competiții de succes!

Felicitări tuturor copiilor! Mulțumesc colegelor mele pentru implicarea în organizarea acestui concurs, în special doamnelor prof. Teodora Ilieș și prof. Alina Ulițe, tuturor colaboratorilor, părinților, sponsorilor și cadrelor didactice participante.” a declarat director prof. Cristina Șandor.

Te-ar putea interesa si

Finul fostului premier Oprea, băimăreanul Bogdan Ștefan Durlea a fost reținut de procurorii DNA. ”Ginerele lui Nuțu Fonta, garantat de primarul Cherecheș” scria presa în 2021

Vasile Dale

VIDEO, FOTO: Un bătrânel din Baia Mare a fost prins beat la volan. Poliția Locală a chemat Poliția Rutieră – actualizare

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Patru cazuri de violenţă în familie într-o singură zi în Mare, Baia Sprie, Satulung şi Vişeu de Jos

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.