BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Accident rutier în Baia Mare, doi copii, gemeni, au fost transportaţi la spital (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut în această seară în Baia Mare, la intersecţia bulevardelor Republicii şi Traian. Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Au rezultat două victime, gemeni, de 4 ani și 10 luni, care au fost transportați la spital. Se pare că cei mici nu erau fixați în scaun.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre accidentul s-a produs din cauza nerespectării culorii roșii a semaforului. Un șofer în vârstă de 42 ani din Baia Mare a condus un autoturism din direcția bd Regele Mihai I înspre strada Petru Rareș. Ajuns la intersecția semaforizată cu bulevardul Traian nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 ani.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime minore de 4 ani, pasageri pe bancheta din spate. Cei doi minori nu erau fixați cu dispozitive de fixare în scaune pentru copii omologate. Minorii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest rezultatee fiind negative. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Percheziții uriașe în această seară pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Un polițist ar fi căzut din pod prin tavan (foto/actualizare)

Vasile Dale

BANII VORBESC! Eu sunt milițian, nu mă am cu vorbele!

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident în Baia Mare, la intersecţia de la mall. Şofer aruncat prin portieră (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.