BREAKING NEWSELECTORALE

Candidații AUR care vor lupta pentru fiecare cetățean al comunei Satulung

Alegerea AUR pentru Primăria comunei Satulung Călin Aurel Călin Boloș. Acesta a anunțat programul de guvernare locală AUR Satulung.

  • Crearea unui departament specializat pentru Proiecte Europene, cu oameni bine pregătiți, în atragerea de fonduri pentru comuna Satulung.
  • Implimentarea proiectului de introducere a canalizării în comuna Satulung.
  • Extinderea rețelei de gaze naturale în satului Arieșul de Pădure și Satulung.
  • Introduerea rețelei de apă potabilă în Finteușu Mic, Arieșul de Pădure și Fersigur.
  • Identificarea unei zone pentru crearea și construirea unui parc industrial, cu scopul atragerii de investitori și sprijinirea antreprenorilor din comuna Satulung.
  • Crearea locurilor de joacă pentru copii și amenajarea terenurilor sintetice de sport, în fiecare localitate din comună.
  • Proiect pentru asfaltarea străzilor și amenajarea trotuarelor, în fiecare localitate din comună.
  • Crearea unei piețe în Satulung pentru producătorii locali și nu numai, cu program de o zi pe săptămână.
  • Alocarea de parcele pentru tinerii căsătoriți, pentru construirea de locuințe.
  • Construirea unei cantine proprii la Școala din Satulung și implimentarea programului ”O masă sănătoasă pentru copiii noștri”, cu produse achiziționate de la producătorii locali din comuna noastră”!

Uniți, ducem lupta veacului nostru! Indiferent cât de greu ne-a fost nu ne-am pierdut credința. Ne-am rugat, am muncit, am iertat. Mereu poporul român a căutat pacea, înțelegerea! Am lăsat mereu de la noi!

Acum este momentul să ridicăm vocea și să spunem: DESTUL! Nu trebuie să îi mai credem pe cei care ne spun că suntem slabi, dezbinați! Românii sunt puternici, unici! Totul pentru țara noastră, pentru neamul nostru! Acum suntem într-un moment de răscruce pentru viitorul nostru. Ne trebuie patrioți care să ne reprezinte cu demnitate, dedicați apărării valorilor și intereselor românești.

Pe 9 iunie aveți curaj, la fel cum și înaintașii noștri au avut! Doar uniți putem apăra România! Vom arăta că suntem puternici!

Pe 9 iunie, alegeți candidații AUR la Primăria comunei Satulung! Alege Călin Aurel Boloș în funcția de primar pentru Primăria Satulung.

CMF21240330

Te-ar putea interesa si

Cum și-a țepuit colegii Apjok Norbert. UDMR așteaptă demisia deputatului din Maramureș pentru că nu are studii superioare

Redactie

Anunț umanitar! Ajutor pentru Valentina Nechita, o fetiță de numai un anișor care luptă pentru a trăi

Vasile Dale

Beneficiile surprinzătoare ale acvariilor asupra sănătății și dispoziției noastre

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.