BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIVITATE: Șeful Postului de Poliție Băiuț a fost săltat și reținut de ofițerii DGA: luare de mită

Descindere în această seară a ofițerilor DGA Maramureș la Postul de Poliție Băiuț, Maramureș. Conform informațiilor noastre aceștia l-au ridicat pe șeful postului, agentul șef adjunct Florin Precup.

Ofițerii anticorupție îl suspectează că ar fi primit mită de la un agent economic de pe raza comunei Băiuț. Aceleași surse susțin că polițistul a fost adus la audieri în Baia Mare iar anchetatorii au dispus reținerea polițistului petru 24 de ore. El a fost dus în arestul IPJ Maramureș.

Despre polițistul ridicat vă putem spune că are o activitate de aproape 25 de ani în structurile Ministerului de Interne. Cariera și-a început-o la Jandarmeria Maramureș ca jandarm angajat cu contract, ulterior trecând la Poliție.

Șeful de post era spaima hoților de lemne dar și a pădurarilor din zona Băiuțului. De altfel, www.vasiledale.ro a scris numai în acest an câteva articole despre sutele de cioate tăiate ilegal descoperite în pădurile administrate de Ocolul Silvic Băiuț. Ba mai mult, același polițist a confiscat lemnul OS Băiuț care îl aveau depozitat într-un amplasament ilegal.

Sursa foto: facebook.com

Deocamdată în mod oficial DGA Maramureș nu a oferit detalii despre acest subiect. Cum le vom primi le vom publica.

Ce spune IPJ Maramures

Menționăm faptul că, Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș are ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri, profesionişti și se delimitează ferm de orice comportamente sau acţiuni necorespunzătoare, care aduc atingere valorilor acesteia şi nu sunt în concordanţă cu legea și vom susţine toate activităţile specifice procedurilor penale pentru deservirea intereselor justiţiei.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș solicită tuturor polițiștilor aplicarea prevederilor Codului de Etică și Deontologie al polițistului și tuturor actelor normative în vigoare.

La nivelul instituției noastre nu sunt tolerate comportamente sau acțiuni necorespunzătoare, sens în care, în cazul depistării unor astfel de încălcări ale legii se dispun măsuri conform competențelor, în spectrul disciplnar, contravențional sau penal.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/04/12/exclusiv-sute-de-cioate-descoperite-de-noul-padurar-al-unui-canton-din-os-baiut-politistii-au-deschis-dosar-penal

https://vasiledale.ro/2024/03/16/exclusiv-lemn-depozitat-ilegal-la-os-strambu-baiut-masa-lemnoasa-in-valoare-de-300-000-lei-a-fost-confiscata-amenda-de-30-000-lei-cine-este-vinovat

https://vasiledale.ro/2024/03/22/exclusiv-alt-lemn-descoperit-confiscat-de-la-os-strimbu-baiut-s-au-dat-si-amenzi

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE: Pliante cu sfaturi preventive și căști tip handsfree, împărţite şoferilor de poliţiştii rutieri

Redactie

Se investesc 10,9 milioane de euro pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlilor speciale din județ, educația fiind o prioritate pentru Consiliul Județean Maramureș în mandatul lui Ionel Bogdan

Redactie

FOTO/VIDEO: SNPR DECUS MARAMUREȘ – Un zâmbet de fericire pe chipurile copiilor și bătrânilor nevoiași din Maramureșul Istoric

Redactie

1 mesaj

dan mai 28, 2024 at 10:36 am

Cineva nu l-a iubit si a inscenat mizilicul asta de coruptie. 900 lei este o masa la un restaurant, cu gasca.
Sper sa se faca lumina adevarata in acest caz de coruptie extrem de grav.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.