BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Adjunct nou la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș are un inspector șef adjunct nou. Acesta are o vastă experiență în poliție și pentru o perioadă a fost și în misiune internațională în Afganistan.

Comisar șef de poliție Ștefan Mureșan a fost împuternicit începând de marți 28 mai, adjunct al Poliției Județului. El va ocupa această funcție timp de trei luni. Până în prezent acesta s-a aflat la conducerea Poliției Tăuții Măgherăuș.

Ștefan Mureșan a absolvit Academia de Poliție în anul 2002. A activat până în anul 2010 la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice iar apoi în perioada anilor 2010-2016 a fost secondat in cadrul misiunii internationale Eupol Afghanistan iar ulterior angajat al Uniunii Europene in cadrul aceleasi misiuni. În 2017 acesta a revenit în țară și s-a întors tot la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, ca șef Birou de Combatere a Contrabandei.

Din anul 2018 până ieri a fost șef al Poliției Tăuții Măgherăuș.
Comisar șef de poliție Ștefan Mureșan va face echipă cu comisarul șef de poliție Constantin Ilea, cel care din 27 noiembrie 2023 este împuternicit şef al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Întrebat despre noua funcție, comisarul șef de poliție Ștefan Mureșan spune că a acceptat fiind convins ca va face treabă bunp la conducerea IPJ Maramureș alături de Constantin Ilea.

„Consider că Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș este pe un făgaș bun și îmi doresc să mențin trendul bun, impus de comisarul șef de poliție Constantin Ilea”, ne-a declarat noul adjunct împuternicit.

De precizat că primele schimbări la IPJ Maramureș au avut loc după fuga din țară a fostului primar de Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Te-ar putea interesa si

SIGHET – Bărbat în scaun cu rotile lovit de tren în zona Cămara. Bărbatul a decedat – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Platforma Cupromului poluează Baia Mare. Nimeni nu se deranjează să ”pună piciorul în prag”, instituțiile statului aruncă ”pisica dintr-o curte într-alta”

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Șofer drogat prins la volan de Poliția Rutieră în Maramureșul Istoric. Alți doi băuți depistați în trafic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.