BREAKING NEWSNationalRecomandate

CA-N FILMELE CU PROȘTI: Două mașini de poliție singure pe un bulevard cu două benzi s-au ciocnit! Unul dintre agenți a ieșit pozitiv

Situație demnă de cascadorii râsului la Poliția Municipiului Satu Mare. Totul s-a întâmplat luna aceasta, la primele ore ale dimineții, pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. Două echipaje de Poliție, aflate în două autospeciale marca Dacia Logan, au intrat în coliziune în timp ce se deplasau la o acțiune de suport desfășurată de Biroul de Investigații criminale, conform informațiilor PresaSM.

Mai exact, unul dintre conducătorii auto, agent cu o vechime de circa doi ani în Poliția Satu Mare, a schimbat banda de circulație fără să se asigure corespunzător și a provocat accidentul. Cea de-a doua autospecială a fost condusă de către o agentă de Poliție cunoscută pentru comportamentul său nu tocmai plin de tact, suspectată în trecut și pentru că ar fi avut ceva preocupări nu tocmai fericite. Suspiciuni care nu au fost și dovedite în cadrul cercetărilor efectuate de structurile specializate.

Potrivit datelor PresaSM, tânărul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe prescrise pentru depresie, motiv pentru care se află în cercetare pentru a se lămuri întregul context.

Este incredibil cum la primele ore ale dimineții, fără nicio altă mașină pe Bulevardul Cloșca, cu două benzi, două autospeciale de Poliție să intre în coliziune.

Sursa: PresaSM.ro.

FOTO: Arhivă/Scop ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Un tânăr din Buciumi a fost bătut crunt de doi șomcuteni (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INTERVENŢIE SALVAMONT LA SĂPÂNŢA / ACTUALIZARE: Salvatorii montani caută un bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules de ciuperci. Bărbatul a fost găsit plimbându-se prin sat…

Redactie

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Accident mortal la Sighetu Marmaţiei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.