Recomandate

Depus în arest după ce a furat produse dintr-un magazin din Baia Mare

 
Activitățile operative și de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Baia Mare au condus la tragerea la răspundere penală a unui bărbat bănuit de comiterea a două acte materiale de furt.

În fapt, ieri dimineață, 29 mai a.c., polițiștii de ordine publică din Baia Mare au intervenit în urma unei sesizări prin apel 112, în incinta unui magazin de pe bulevardul Unirii, unde s-a semnalat un caz de furt.

La fața locului. polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 52 de ani, care ar fi observat pe camerele de supraveghere montate un tânăr care ar fi sustras de pe rafturi mai multe produse, pe care le-a introdus în buzunarul gecii pe care o avea asupra lui. Ulterior, după ce a trecut de casele de marcat, având intenția de a nu achita produsele sustrase, acesta a fost reținut. Polițiștii au constatat că este vorba despre un băimărean de 22 de ani.

Față de persoana bănuită a fost continuată urmărirea penală, fiind dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

ȘAPTE PERCHEZIȚII DOMICILIARE, ÎN DOMENIUL SILVIC LA SĂPÂNŢA, PERCHEZIȚII DOMICILIARE PUSE ÎN EXECUTARE ÎN BORȘA ȘI MOISEI

Redactie

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

Vasile Dale

Cazul Elodia se repetă: Soțul maramureșencei dispărute în Belgia, fost polițist, arestat din nou. Au fost găsite probe ADN, dar niciun cadavru

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.