BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Ploaie torenţială în Baia Mare, copac rupt pe str. George Coşbuc

Codul galben de instabilitate atmosferică sub care se află judeţul nu se dezminte. În Baia Mare a plouat torenţial în două reprize. Din cauza vântului puternic un copac a fost smuls din rădăcină şi a căzut pe str. George Cosbuc, zona bl.17 – 19 din Baia Mare. Numai o minune a fost să nu se producă vreo tragedie. Aleea pe care a căzut copacul ducea chiar spre locul de joacă al copiilor. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru degajarea copacului.

Judeţul Maramureş se află sub cod galben de averse, vijelii și grindină, cod care afectează mai multe zone din nordul, nord-vestul și centrul României. Avertizarea este valabilă joi, în intervalul orar 10.00-23.00.

În intervalul menționat, în Maramureș, vestul Transilvaniei, nordul Crișanei și local în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali vor fi averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp (1 – 3 ore), cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp”.

Te-ar putea interesa si

INTERVIN SALVAMONTIŞTII: Un turist ceh, rănit într-un accident cu motocross-ul în zona Vf. Prislop – foto

Redactie

CONTRABANDĂ ÎN BAIA MARE: Peste 10.000 pachete cu ţigări ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare

Vasile Dale

CÂINE DE URMĂ ÎN SLUJBA LEGII: Sub îndrumarea conductorului, câinele Ryky a găsit mai multe bijuterii furate dintr-o locuinţă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.