BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Lângă Mânăstirea din Baia Mare – O femeie din Teleorman a băut antigel și s-a blocat într-o mașină. A fost găsită de un trecător

Un apel la 112 a alertat autoritățile cu privire la faptul ca o femeie se află în stare de inconștiență într-un autoturism blocat. La fata locului s-au deplasat atât polițiștii cat și o echipă de Terapie Intensivă Mobilă.

Conform surselor noastre victima în vârstă de 33 de ani se pare ca ar fi băut dintr-o sticlă cu antigel care ar fi fost găsită alături de ea în autoturism.

Medicii au preluat pacienta și au transportat-o la spital în stare de comă.

Martorii ne-au indicat faptul ca mașina a sosit în acest loc retras în jurul orei 6 dimineața, dar trecătorii spun ca ar fi văzut-o pe femeie în mașină doar cu puțin timp înainte de a alerta autoritățile.

Ce spune Poliția

Astăzi, 31 mai a.c., în jurul orei 12.00, o persoană a apelat numărul unic de urgență 112 să sesizeze faptul că, pe strada Viilor o femeie ar fi inconștientă într-un autoturism, acesta având portierele blocate.

Polițiștii s-au deplasat cu promptitudine la fața locului, stabilind că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care ar fi ingerat o substanță toxică .

Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Doi tineri ucraineni din Odesa salvați din Munții Maramureșului

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Accidente pe bandă rulantă în judeţ: la Hărniceşti, Baia Sprie, Vişeu de Sus

Redactie

FOTO: Cum vi se par noile cadouri marca ”Visit Maramureș”?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.