BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Mamă și fiu în pericol – Gospodărie salvată de la distrugere de pompierii civili din Poienile de Sub Munte

Pompierii civili din Poienile de Sub Munte au intervenit astăzi după amiază la un incendiu izbucnit în zona Cvasnița. Din primele informații se pare că focul ar fi izbucnit într-o gospodărie.

Spre locul respectiv au plecat echipajele pompierilor civili din Poienile de Sub Munte, iar în sprijin au fost trimiși pompierii militari de la Vișeu de Sus, dar și un echipaj al Ambulanței. Pompierii civili ajunși la fața locului au reușit rapid să stingă și să localizeze flăcările.

Acestea ar fi izbucnit în dulapul din dormitorul imobilului. Acesta a fost scos rapid afara, la fel și mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Pompierii militari au fost întorși din drum pentru că intervenția a fost finalizată de pompierii civili.

Echipajul ambulanței a acordat îngrijiri medicale proprietarei dar și fiului acesteia în vârstă de 2 ani și jumătate, care ar fi suferit atacuri de panică în urma incendiului.

Cauza izbucnirii focului urmează a fi stabilită.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Porci mistreți morți pe Valea Stejerei din Stejera

Vasile Dale

Şofer din Maramureș condamnat ASTĂZI după un accident produs în 2016 în care au murit mama și fratele său

Redactie

ACCIDENT TERIBIL LANGA SEINI: UN COPILAS DIN MARAMURES SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE DUPA O COLIZIUNE INTRE DOUA MASINI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.