BREAKING NEWSELECTORALERecomandate

EXCLUSIV – Pentru a ajunge primar, USR-istul deputat Cristian Brian agață votantele… pe TINDER

Nici Tinder-ul nu mai este ce a fost cândva! Clar nu în România! Clar nu în Baia Mare! În goana lor după voturi politicienii maramureșului au ajuns să apeleze la toate aplicațiile sociale posibile și imposibile. Au ajuns să se ulimească pentru un vot până și pe celebra aplicație de agățat (ca să nu spunem de ”one time sex”) TINDER.

USR-istul deputat Cristian Brian a ajuns în ipostaza de a ”agăța” votantele (sau votanții, de ce nu) pe aplicația de dayting TINDER! Îmbrăcat la costum și cravată, cu buchetul de lalele în brațe, zâmbitor, deputatul Brian se visează deja primar în municipiul Baia Mare.

Iar pentru a-și atinge scopul a trimis mesaje la întâmplare potențialelor votante!

”Salutare! Te aștept la vot în 9 iunie, să dăm o nouă șansă orașului nostru. Poziția 9 pe buletinul de vot. Reportim Baia Mare” este mesajul pe care l-a primit o adolescentă din Baia Mare în dimineața zilei de vineri, 30 mai 2024. E drept că adolescenta era într-un pub la o cafeluță, doar că în cazul de față metoda de ”agățare” deputatului USR-ist a dat greș: adresanta are doar 17 ani și nu are drept de vot!

Ce am puteam spune? Lăsați aplicațiile de dayting în plata Domnului și ocupați-vă de o campanie electorală adevărată!

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA TELCIU – Un tanar din Bistra, fara permis, a provocat un accident cu patru morti (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE. Tânăr militar la o unitate din Baia Mare găsit mort în împrejurări stranii

Vasile Dale

Preşedintele României a decretat STARE DE URGENŢĂ

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 1, 2024 at 4:45 pm

lasand la o parte faptul ca nici bezmeticu asta nu are nimic, concret setat ca si goal(tel – e in engleza ca pare dintr-o generatie care se presupune ca stie engleza) pentru un posibil mandat, acest articol nu aduce suficiente probe ca el ar fi in spatele contului…ce-i drept imi aduce aminte de Tagarlas in a carui telefon tinea poze cu femeile altora, asadar nici n-as exclude ca totul sa fie real, si el/echipa de campanie sa considere acest mod de promovare unul sugubat facut la o betie…totusi parca avem nevoie ca de oxigen ceva mai serios la carma administratiei, nu de alta, dar pe langa faptul ca suntem in urma ca si conditii de trai, sunt si persoane incompetente si lenese in primarie, asta ca sa nu spun chiar impertinente…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.