BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ÎN LOC DE ”LA MULȚI ANI!” – Părinții unui minor din Poienile de Sub Munte ”i-au dăruit” un dosar penal fiului de 17 ani

Părinți inconștienți! În loc să îi spună ”La Mulți Ani!” sau multă sănătate, părinții i-au ”dăruit”, pe lângă tort și ”un cadou penal fiului la împlinirea a 17 ani. Este vorba despre un dosar penal.

Cei doi părinți din Poienile de Sub Munte și-au postat fiul minor pe rețelele de socializare cum conduce pe drumurile publice un autovehicul de teren. Firește fără ca acesta să dețină permis de conducere.

Și nu doar băiatul s-a ales cu dosar penal, ci și tatăl lui. Acesta pentru că i-a încredințat mașina pentru a o conduce deși știa că nu deține permis de conducere.

Ce spune Poliția

În urma apariției în spațiul public a înregistrării video, polițiștii Secției 4 Leordina au demarat verificări specifice, fiind identificat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 17 ani din Poienile de Sub Munte.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, fapte prevăzute de art 335 alin. 1 și 3 din Codul Penal.

imagini video în scurt timp

Te-ar putea interesa si

POLIȚISTĂ, BĂTUTĂ DE UN COLEG CHIAR ÎN SECȚIE. Nu consideră că ITPF SIGHETU MARMATIEI și IGPF ar putea să o ajute cu ceva

Vasile Dale

FOTO / GRAV ACCIDENT LA SATU MARE: O autoutilitară încărcată cu varză a ajuns în şanţ. Șoferul din Maramureș a fost rănit (actualizare)

Redactie

Femeie ucisă de concubin în Chelinţa. Ar fi strâns-o de gât şi ar fi înjunghiat-o

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.