BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Grindina a făcut prăpăd în Țara Lăpușului. Mii de băimăreni fără curent electric

A fost cod portocaliu sâmbătă seara în mai multe localități din Maramureș: Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Cupșeni, Băiuț, Botiza, Groșii Țibleșului, Coroieni sau Vălenii Lăpușului au fost câteva dintre localitățile lovite de ploi torențiale, grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii.

Grindina a fîcut prăpăt în grădinile locuitorilor din Coroieni sau Vălenii Lăpușului. Culturile au fost puse la pământ iar oamenii au văzut cum totul este acoperit de un strat de 2-3 centimetri de gheață.

De altfel nici astăzi maramureșenii nu vor scăpa de astfel de fenomene meteo iar temperaturile maxime vor atinge 25 grade Celsius.

Locuitorii din Ferneziu fără curent toată noaptea

Vremea a creat probleme și în cartierul Ferneziu. Acolo mii de gospodării au rămas în beznă după ce copacii au fost rupți de vânt. Aceștia au căzut peste liniile electrice și au rupt conductoarele. Conform informațiilor oficiale sunt trei defecțiuni, toate în zone greu accesibile. Echipele de la Electrica lucrează încă de aseara din jurul orei 23. Aceștia au reușit să realimeneze o parte dintre gospodării însă alții sunt încă fără energie electrică.

Te-ar putea interesa si

Finanțarea Pasajului suprateran de la Italsofa va fi asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență

Vasile Dale

RASTURNARE DE SITUAȚIE: Medicii legiști spun că moartea bărbatului de pe Castanilor nu a fost violentă

Vasile Dale

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Şofer decedat după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.