Sport

ATLETISM: Maria Botiz, din Ruscova, dublă campioană națională!

După aurul cucerit în proba de 80 m plat, Maria Botiz a urcat pe prima treaptă a podiumului și la săritura în lungime devenind dublă campioană națională. Cele două medalii de aur au fost obținute la Campionatul Național destinat copiilor de 13-14 ani, desfășurat în 1-2 iunie la București.

Maria Botiz ne-a făcut încă o dată mândri și a demonstrat că prin muncă se obțin rezultate. La doar 12 ani, atleta a devenit dublă campioană națională!

În a doua zi a Campionatului Național U13-U14, de la București, a participat la proba săritura în lungime. Din 38 de participante, sportiva noastră a avut cea mai bună săritură: 4,78m. Astfel, a obținut a doua medalie de aur.

Performanța Mariei se datorează și antrenoarei Silvia Marta, cea care a descoperit-o la acțiunea de selecție din Ruscova. Le transmitem felicitări amândurora!

Fabrica de Campioni descoperă copii talentați și îi ajută să devină campioni, iar rezultatele obținute de Maria sunt cea mai bună dovadă. Suntem convinși că vor urma și alte medalii și ne dorim ca performanța Mariei, dublă campioană națională, să fie urmată de cât mai mulți copii!

Te-ar putea interesa si

TURNEUL DE DEZVOLTARE UEFA DIN REPUBLICA MOLDOVA:Andreea Cândea, jucătoarea echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare, a strălucit în cele două partide, marcând trei goluri

Redactie

CSM Știința Baia Mare este campioana României la rugby!

Redactie

Circuitul Maramureșului, concurs de alergare pentru adulţi şi copii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.