Sport

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare, locul şapte la turneul internațional de la Arad

În perioada 31 mai – 1 iunie, echipa de fotbal Old Boys UTA Bătrâna Doamnă din Arad, președinte Dorel Toderaș, a organizat un puternic turneu la care s-au înscris 12 echipe din România și două din străinătate, respectiv: Oroshaza din Ungaria și Bor din Serbia.

Meciurile s-au desfășurat pe cocheta bază sportivă ,,Banatul” din Sânnicolau Mic. În deschiderea turneului s-a jucat un meci între selecționata din Arad Desavoia și echipa germană S.G. Sontra.

Clasamentul final al echipelor participante a fost următorul:

  1. Old Boys FC Bihor Oradea
  2. Old Boys Oroshaza Ungaria
  3. UTA Arad
  4. Srbianca Timișoara
  5. Someșul Jibou,
  6. Amicii Veseli Lugoj
  7. Sport Team Baia Mare
  8. Banatul CFR Timișoara
  9. Atletic Mocira Maramureș
  10. Frontiera Curtici
  11. Victoria Ursus Pecica Arad
  12. Old Boys Bor – Serbia
  13. Old Boys Făget Timiș
  14. Old Boys Caransebeș, cu mențiunea că acesta din urmă nu s-a mai prezentat la turneu.

Echipa Sport Team Baia Mare s-a clasat pe locul doi în grupă, după un egal (0-0 cu Oroshaza și 1-0 cu Victoria Ursus Pecica).

Apoi a urmat un meci pentru locurile 5-6, pierdut la penalty-uri cu Someșul Jibou, iar ultimul joc pentru locul șapte a fost câștigat de Sport Team Baia Mare cu 4-3 (după penalti-uri), echipa învinsă fiind Banatul CFR Timișoara.

La acest turneu, echipa Sport Team Baia Mare a avut onoarea să urmărească în jocuri mulți jucători care au activat la nivelul Ligii I sau la echipe importante în străinătate, astfel: Negrău Adi (Steaua, UTA, FC Bihor, Honved Budapesta), Dorel Mutică ( UTA, Steaua, Rapid), Norbert Varga (UTA, Sportul Studențesc, Wisla Krakovia, Unirea Alba Iulia, Bekescsaba), Botiș Sorin (UTA, Șheriff Tiraspol, Ferencvaros, Honved), Nicolae Mitu (UTA, Steaua), Romulus Buia (Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti, Poli Timisoara, Germinal Ekeren), Srdjan Luchin (Poli TM, Dinamo, Botev Plovdiv, Steaua, CFR Cluj, Levski Sofia), Dorel Stoica (FCU Craiova, Steaua, Dinamo, Al Ettifaq).

S-au acordat și premii speciale: Dorel Mutică (UTA, jucătorul turneului), Roland Lovei (Oroshaza, golgheterul turneului) și Vasile Sin (FC Bihor, portarul turneului).

La finalul competiției, președintele Old Boys Bătrâna Doamnă UTA Arad, Dorel Toderaș, a declarat: „Sunt foarte bucuros că am reușit să organizez acest turneu la Arad, mulțumesc din suflet tuturor echipelor care au acceptat sa ne onoreze cu prezența, îi felicit pentru prestații și pentru fair play-ul de care au dat dovadă. A câștigat echipa cea mai buna, îi felicit pe campionii din Oradea. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine, au crezut în visul meu, m-au susținut, m-au sprijinit și ne-au făcut să ne simțim extraordinar, ca organizatori ai acestui turneu internațional de Old Boys. Mulţumesc celor care au venit la stadion, ne-au susţinut și încurajat. Povestea merge mai departe”.

La rândul său, Ioan Marchiș, președintele echipei Sport Team Baia Mare, a spus: „Organizare foarte bună, îi felicit pe cei de la UTA și în special pe Dorel Toderaș, promotorul acestui turneu. Am legat prietenii cu echipele prezente și am avut ocazia să vedem în jocuri, foarte mulți jucători de Liga I, aceștia dând o valoare ridicată turneului. Echipa noastră, Sport Team Baia Mare s-a clasat pe locul șapte, fără a pierde vreun joc în timpul regulamentar. Îi felicit pe toți cei de la Sport Team Baia Mare, care s-au deplasat la Arad”.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS, MECI REVANȘĂ: Neighbors Team Baia Mare – Sport Team Baia Mare 1-3 (0-1)

Redactie

Raliul Zăpezii, Cavnic Maramureș 2022

Vasile Dale

FOTBAL. Liga 2: ZVONURI SAU REALITATE? După ce ne-au scos fotbalul din cap, antrenorul Danciu și-ar fi dat demisia. Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4 (1-4)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.