BREAKING NEWSELECTORALE

Mișcări de ultimă oră în plan politic, ca urmare a recentelor scandaluri pe subiectul depozitul de la Fărcașa

Analiza sociologică SCS indică următoarele concluzii: lupta pentru primăria Baia Mare devine din tot mai crâncenă. Dacă acum câteva săptămâni Ionel Bogdan conducea în sondajele de opinie, acum, scandalurile din ultimele zile îl trimit direct pe locul doi, cu 22 procente, la un punct distanță de Cristian Anghel.

Ultimele dezvăluiri din jurul ADI Deșeuri, posibila deturnare de fonduri de la depozitul Fărcașa, controversatele firme PNL care au câștigat contractele de la Consiliul Județean Maramureș și eșecurile legate de proiectele de infrastructură, riscă acum să îl trimită direct pe locul 3. Oamenii nu mai au încredere în Ionel Bogdan.

Dacă la început favorabilitatea lui Ionel era foarte ridicată, acum se observă o schimbare dramatică. Desele încercări de victimizare nu au reușit. Conform sondajului, încrederea în el este în continuă scădere, cu 20 de procente mai puțin față de sondajul din luna aprilie 2024. Motivele acestei scăderi sunt destul de clare: lipsa pasajelor Italsofa și Clubul Văcarilor, lipsa construirii infrastructurii în județ și, mai nou, scandalul de la ADI Deșeuri.

Sondajul SCS, condus pe un eșantion de 2120 persoane prin metoda D2D, îl arată pe Doru Dăncuș în fruntea competiției, cu 23 procente, urmat de Ionel Bogdan și Cristian Anghel.

Tendințele arată că Ionel este într-o scădere continuă și sigură, iar Brian Cristian se bucură de favorabilitate ridicată în rândul tinerilor.

Candidatul Forței Dreptei, Cristian Anghel, se menține și este văzut, inclusiv din interiorul PNL, ca un candidat mai credibil. Campania onestă și cinstită pe care a dus-o, bazată pe dialog și legătura cu adevăratul electorat liberal din Baia Mare, îl mențin și chiar îl ridică în sondaje pe ultima sută de metri. Până votul din 9 iunie au mai rămas doar 6 zile.

Sursa: eMM.ro

Te-ar putea interesa si

MAFIA LOVESTE IAR LA BORSA: MASINA UNUI ALT POLITIST INCENDIATA AZI NOAPTE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Căminul Cultural din Poienile de sub Munte a luat foc

Redactie

ULTIMĂ ORĂ – Incendiu la acoperișul unei case din Finteușu Mare

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 4, 2024 at 7:10 am

sa fie oare Baia Mare asa de retardata incat Dancus trantorul respectiv Anghel ciorditorul dovedit si condamnat sa fie pe podium???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.