BREAKING NEWSRecomandate

SCANDAL LA UPU Baia Mare între un bărbat și o polițistă. Agenta ar fi dat ”bine” cu pumnul

A fost scandal în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Protagoniști: un bărbat venit pentru a fi consulatat și o polițistă, aflată în timpul liber. Totul ar fi pornit de la o banală parcare. Sursele noastre spun că polițista nu s-ar fi dat la o parte pentru ca bărbatul să își poata parca mașina. Ar fi început un schimb de replici dure, presărate cu înjurături.

Din acest moment versiunile celor doi protagoniști diferă. Bărbatul ar susține că a femeia ar fi fost arogantă, ”cu figuri în cap” și că pe lângă îmbrânceli, polițista l-ar fi lovit cu pumnul de polițistă. De cealaltă parte, agenta de poliție ar fi susținut că ea ar fi fost scuipată și înjurată și nu a făcut altceva decât să se apere.

Un lucru este cert: agentul de securitate care era de serviciu la UPU SMURD a fost cel care a intervenit și i-a despărțit pe cei doi. În sprijinul lui au venit și echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare. Mai mult, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unității medicale au fost preluate de polițiști

Ce spune Poliția

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe respectiv amenințare, după ce la data de 31 mai a.c. au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale, care a avut loc în fața unei unități de primiri urgențe din Baia Mare.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Întrucât, în cadrul acestui incident a fost implicat un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, aflat în timpul liber, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus de îndată efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern în vederea luării măsurilor care se impun.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT FEROVIAR: Femeie de 76 de ani accidentată mortal de trenul de pe relația Vișeu de Jos – Sighetu Marmației

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Polițiștii locali au prins puștanul care a mâzgălit indicatoarele din Baia Mare. Perian făcea apeluri civice prin ziarele locale habar n-având că subordonații îl identificaseră deja

Vasile Dale

JUDECĂTORII AU DECIS: Cei doi băimăreni prinși cu droguri au fost arestați preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.