ELECTORALE

Ionel Bogdan și Consiliul Județean Maramureș continuă să doteze salvamontiștii maramureșeni: „Cele mai recente dotări pe care le asigurăm pentru Salvamont Maramureș se ridică la 280 de mii de euro”

Continuă investițiile în dotarea echipei Salvamont Maramureș, unul dintre serviciile din subordinea administrației județene cu care ne putem mândri. Au dovedit nu o dată că își onorează menirea și au salvat foarte mulți oameni pe parcursul anilor, adesea făcând diferența între viață și moarte. Tocmai de aceea este important să fie susținuți și să le fie oferite dotările cele mai moderne pentru a-și continua această misiune cu succes.

Cele mai recente dotări pe care le asigurăm pentru Salvamont Maramureș se ridică la 280 de mii de euro. Este vorba despre două autoutilitare tip pick-up, utilizate în scop de intervenție rapidă în zonele montane; autoutilitare 4×4 Toyota cu benă închisă, necesare pentru reducerea timpilor de deplasare, a ușurinței de transport a victimelor și a echipamentelor utilizate în intervenții; snowmobile pentru intervenția rapidă pe pârtii și în afara lor, în perioada iernii, ținând cont că avem multe domenii schiabile, unele deschise recent„, spune Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Este nevoie de snowmobile la Izvoare, la Șuior, în Munții Maramureșului și în Borșa, unde s-a solicitat sprijinul autorităților județene. Salvamont mai deține un snowmobil achiziționat în 2021 care a fost alocat zonei Cavnic și un snowmobil mai vechi care necesită reparații permanente. UTV-uri și ATV-uri pentru intervenții rapide în orice anotimp, în zonele greu accesibile din Munții Rodnei și din Munții Maramureșului, unde nu există drumuri.

Ionel Bogdan: „Nu o dată salvamontiștilor montani maramureșeni le-a fost recunoscută activitatea și la nivel național, iar acest fapt ne onorează pe noi toți. Este esențial să susținem structurile care gestionează situațiile de urgență, de aceea Maramureșul are și COMAND, un centru integrat pentru coordonarea situațiilor de urgență. În trei ani și jumătate de mandat m-am străduit să fac cât se poate de mult și în acest domeniu care ține de situații de urgență și am reușit să aducem Maramureșul într-o zonă de exemplu pentru alte județe. Felicitări salvamontiștilor maramureșeni pentru modul în care au evoluat în ultimii ani. Să folosească sănătoși noile echipamente și să dea Dumnezeu ca acestea să fie mai mult utilizate pentru prevenție și nu în situații critice!”.

Comandat de PNL Filiala Maramureș, Cod AEP: 21240015

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea, candidat PSD Maramureș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean: ”Proiecte finalizate și în desfășurare de zeci de milioane de lei în comuna Coaș!”

Redactie

Comuna Băsești, sub îndrumarea primarului Călăuz Ioan, în fruntea dezvoltării locale

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Am dat Slavă lui Dumnezeu pentru toate darurile Sale minunate la Rozavlea”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.