ELECTORALE

Primarul interimar Doru Ioan Dăncuș a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Victoriei!  În doar câteva zile se dă startul lucrărilor!

Cel mai mare și  important proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din Baia Mare din ultimii 10 ani, reabilitarea străzii Victoriei,  pe tronsonul cuprins între bulevardele Independenței și Decebal, a primit undă verde. Doru Ioan Dăncuș, primar interimar al municipiului Baia Mare a semnat astăzi, 4 iunie, contractul de execuție  a lucrărilor de reabilitare a acestui tronson.

Proiectul în valoare de 52 de milioane de lei prevede că pe întreaga lungime a segmentului cuprins între bulevardele Independenței și Decebal (3,36 kilometri) vor fi efectuate lucrări de modernizarea a carosabilului, vor fi realizarea trotuare pe ambele părți ale străzii  dar și piste de bicicliști conforme, pe ambele direcții de mers, care vor avea între 1.5 și 2.5 metri lățime. Totodată, vor fi efectuate lucrări de refacerea rețelei de canalizare și aducerea la cotă a căminelor și aerisitoarelor existente, înlocuirea stâlpilor de iluminat, trecerea cablurilor din distribuție aeriană în distribuție subterană, realizarea unui pod peste pârâul Valea Borcutului, dar și montarea de camere mobile pentru  supravegherea traficului.

Primarul interimar Doru Ioan Dăncuș: ”Am marcat un moment istoric pentru băimărenii care locuiesc în zona străzii Victoriei, tronsonul cuprins între bulevardele Independenței și Decebal, dar și pentru cei care tranzitează această arteră importantă de intrare/ieșire din municipiul Baia Mare. Am semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a acestui tronson din strada Victoriei, cel mai mare și important proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din Baia Mare din ultimii 10 ani, de la lucrările desfășurate în cartierul Vasile Alecsandri. NU voi forța sub nici o formă o așa-zisă organizare de șantier în aceste zile, doar pentru a putea să îmi fac o poză și să profit electoral de acest moment, după modelul altor candidați la Primăria Baia Mare. Proiectele sunt despre și pentru cetățeni, iar procedurile trebuie îndeplinite conform pașilor legali. Constructorul are la dispoziție 5 zile, începând de astăzi, pentru a achita garanția de bună execuție și pentru a putea începe, efectiv, lucrările,” a precizat primarul-interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș. Termenul de finalizare a proiectului pentru reabilitarea străzii Victoriei este de 20 de luni.

Biroul de presă al PSD Maramureș

CMF: 21240002

Te-ar putea interesa si

Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: Construim un campus profesional pentru învățământ dual și în Maramureșul istoric

Vasile Dale

Punct al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” la Vişeu de Sus

Redactie

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD: ”Felicit echipa social-democrată din Maramureș și Baia Mare pentru victoria din 9 iunie”

Redactie

5 mesaje

mo iunie 4, 2024 at 8:18 pm

ti-a luat-o Ionel inainte, a-nceput organizarea de santier la pasajul Italsofa, cateva rabe de balast..inca putin si scapam de circul asta grotesc..

Raspunde
Dani iunie 5, 2024 at 12:59 pm

Cel mai mare proiect de infrastructură în Baia Mare, 3 km, penibil Dancus …. Până acuma ce a făcut toți anii ăștia ?

Raspunde
mo iunie 5, 2024 at 5:04 pm

am vrea noi si atat, vorbim saptamana viitoare :))

Raspunde
Acciduzu iunie 6, 2024 at 5:30 am

Hai noroc. Hâc! Câtă hărnicie. Mâine va comanda începerea reabilitării centrului nou. Hâc! Apoi a pieței de la Rivulus. Pardon, asta nu poate, nu îl lasă cerecash. Poze nu face pentru că nu este fotogenic. Băi, voi chiar credeți că toți suntem tâmpiți? E bine că se modernizează pușcăriile. Poate urmează și alți speciali. Hâc!

Raspunde
Tiberiu iunie 6, 2024 at 8:35 am

Criticam noi, criticam da daca nu votam cum trebuie tot ei vor iesi…..Acum e momemntul nostru, hai sa nu o dam in bara!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.