BREAKING NEWSImportant

PENTRU POLIȚIȘTI, ZIUA COPILULUI ESTE ÎN FIECARE ZI

Pentru că cei mici reprezintă viitorul, pentru că grija și iubirea noastră poate contribui la dezvoltarea lor armonioasă și pentru că ne dorim să devină adulți responsabili și fericiți, este absolut necesar să le oferim constant educație și un mediu sigur.

  Polițiștii au fost implicați de 1 iunie în mai multe activități desfășurate împreună cu alte structuri, însă ziua copilului trebuie să fie în fiecare zi. Atât uman, cât și instituțional polițiștii încearcă să le fie alături copiilor zilnic, prin structurile special create: Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cât și prin intermediul polițiștilor rutieri și de proximitate. Acest lucru se întâmplă cu atât mai mult cu cât polițiștii sunt și ei părinți, grijulii, iar prin prisma meseriei au rolul clar în crearea unui mediu sigur, prin menținerea liniștii și ordinii publice în societate și desfășurarea unor activități menite să contribuie la prevenirea unor incidente.

Azi, 04 iunie, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au ajuns la școlile din Bicaz, Băsești și Asuajul de Sus și au discutat cu copiii diverse teme al căror scop este siguranța. Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, instruind elevii unei clase de a 10-a cu privire la modalitatea în care pot fi ei înșiși promotori ai unor activități menite să promoveze siguranță.                                       

Polițiștii se bucură că au posibilitatea să fie în mijlocul copiilor și își doresc ca fiecare zi să le fie specială și în siguranță!

Te-ar putea interesa si

DRIFTURI ÎN PARCARE: Un BMW a spulberat un stâlp de curent şi doi copaci din zona Dealul Florilor (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL – Primarul Cherecheș & CO l-au făcut cetățean de onoare pe adormitul Mihalache (actualizare)

Vasile Dale

Tragedie: Moarte misterioasa a unui asistent UPU SMURD Baia Mare. Află motivul decesului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.