BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

După ce au băut horincă de Maramu’, între doi englezi a izbucnit scandalul: femeia a fugit “pe păduri” (video)

Acțiune de căutare salvare desfășurată azi noapte de salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș împreună cu colegii de la Poliția Națională în zona Mara. 

În urmă unor certuri conjugale între un cuplu de cetățeni englezi sosiți în Maramureș, pe fondul alcoolului consumat, a fost anunțată la 112 dispariția femeii de 32 ani de la o pensiune din zona Mara. Apelul a venit undeva în jurul orei 00.12. 

Echipe mixte de salvatori montani împreună cu polițiști din cadrul IPJ Maramureș au căutat și răscolit zonele împădurite. La căutare a fost folosită drona din dotarea SPJ Salvamont Maramureș și câinele de urmă de la ITPF Sighetu Marmației.

La primele ore ale dimineții femeia a fost găsită în viață dormind lângă un șopron la marginea pădurii.

A fost predată echipajului medical SMURD pentru investigații. Acțiunea de căutare-salvare s-a încheiat după aproape 6 ore de căutări. 

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Corul „Armonia Chioreană” din Ciolt, la concertul de colinde „Aseară pe-nserate” de la Satulung

Redactie

Curtea unui liceu din Carei, transformată în ring de box. O elevă a fost lovită cu pumnii şi picioarele de alţi doi colegi

Vasile Dale

COMUNICAT ISJ MARAMUREŞ: Detașarea directorului interimar din Vișeu de Sus a ÎNCETAT. Femeia este inculpată într-un dosar penal DIICOT de sprijinire a unui grup infracțional organizat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.