BREAKING NEWSEveniment

INCREDIBIL: Un borșean a intrat cu mașina într-un gard. Avea 2,01 mg/l alcool pur în aerul expirat!!!

Având în vedere prezența activă a polițiștilor maramureșeni pentru asigurarea unui climat rutier în siguranță, în ultimele 24 de ore au fost constatate șase infracțiuni comise la regimul rutier, de patru persoane depistate în trafic.

Un bărbat de 51 de ani din Săliște aflat la volanul unui autoturism condus în localitatea Buzești, a fost înregistrat cu aparatul video radar, montat pe autospecială din dotarea Serviciului Rutier Maramureș, circulând cu o viteză de 86 km/h. În urma verificărilor specifice, polițiștii au stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie aferentă autoturismului este expirată.

În timpul exercitării unei acțiuni pe linia respectării regimului legal de viteză, polițiștii din Baia Sprie au surprins și înregistrat cu aparatul cinemometru un autoturism, care circula în localitate cu viteza de 73 km/h. Astfel că, în urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare montate nu sunt atribuite autovehiculului în cauză.  

În Sighetu Marmației, polițiștii au observat un ATV, care circula pe strada Iuliu Maniu. Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, dar conducătorul ATV-ului și-a continuat deplasarea până pe strada la intersecția cu strada Izei, ar fi pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil. După impact, acesta ar fi încercat să fugă, dar polițiștii l-au interceptat, imobilizat și identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani. Având în vedere verificările efectuate, a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, iar testarea cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Borșa au întocmit aseară un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, după ce au constatat o alcoolemie record în cazul unui tânăr. Aceștia au fost solicitați aseară să se deplaseze pe strada Văilor, unde un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un gard, iar conducătorul auto s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, care prezenta avarii minore, iar pe locul conducătorului auto se afla un tânăr de 25 de ani din Borșa. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 2,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în cadrul acestora pentru dispunerea măsurilor legale.

ȘOMCUTA MAREAcțiune în Remetea Chioarului pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Oralului Șomcuta Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș au acționat pe raza comunei Remetea Chioarului în vederea asigurării condițiilor optime pentru siguranța publică.

Astfel că, polițiștii au efectuat activități specifice polițienești, fiind legitimate peste 40 de persoane și controlate peste 30 de autovehicule.

De asemenea, trei unități economice au fost supuse controalelor specifice, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale conform prevederilor H.G. 301 din 2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare ale Legii nr. 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Polițiștii au constatat 23 de abateri ale O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 6.620 de lei.

Acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor vor continua și în perioada următoare, fiind luate măsuri conform competențelor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE – TEROARE IN BAIA MARE: DANSATOAREA UNUI CLUB DE NOAPTE A FOST MUTILATA CU CUTITUL DE SOT LA LOCUL DE MUNCA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

Vasile Dale

Răzbunare sau accident?: Atelier auto din Repedea mistuit de flăcări. Trei autobuze distruse (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.