BREAKING NEWSELECTORALE

Ionel Bogdan a câștigat în instanță împotriva soților Saioc din Constanța care l-au calomniat public într-un material video publicat în mediul online

Tribunalul Constanța a dispus eliminarea materialului video realizat de Maria și Marian Saioc, care au dat buzna zilele trecute în Consiliul Județean Maramureș și au provocat un imens scandal. Cel vizat, președintele Consiliului Județean Maramureș Ionel Bogdan nu se află la birou în acel moment. Asta nu i-a oprit pe Maria și Marian Saioc să facă un scandal pe care l-au filmat.

Au bruscat o angajată a instituției, care este însărcinată. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Cei doi au folosit toate aceste imagini în cadrul unui material video calomnios, în care Ionel Bogdan este acuzat de fapte grave, care nu au absolut nici o bază reală.

Ionel Bogdan a sesizat instanța prin apărătorii legali, prin ordonanță președințială. Tribunalul Constanța a admis solicitarea sa și a dispus eliminarea materialului video din mediul online.

„Se demonstrează, încă o dată, prin hotărâre judecătorească, faptul că anumite partide vor doar să manipuleze populația. Am câștigat în instanță, prin ordonanță președințială împotriva celor doi constănțeni, Maria Saioc și Marian Saioc, care au dat buzna săptămâna trecută în biroul meu de la Consiliul Județean Maramureș, au provocat scandal și au bruscat o colegă însărcinată, apoi au făcut un montaj video calomnios și tendențios pe care l-au postat în mediul online în încercarea de a mă discredita în fața opiniei publice și a electoratului.

Instanța de judecată mi-a admis cererea și a dispus eliminarea materialului din mediul online! Sper să procedeze la fel și celelalte persoane din administrație care au fost victimele celor doi indivizi din Constanța. Astfel de practici sunt inacceptabile și trebuie trași la răspundere cei care își permit să discrediteze numele cuiva din disperări politice și interese de grup.”, a declarat Ionel Bogdan.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Gara CFR Baia Mare, amendată, iar sala de aşteptare închisă de ANPC

Redactie

MARAMUREȘ: Grădinițele din Stremț și Bicaz au încă WC în curte. 4 clase cu predare în limba ucraineană în Baia Mare (3) și Sighetu Marmației (1)

Vasile Dale

Taxe ireale, plătite de un turiști în Grecia – Taxă de copac și taxă de pahar!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.