EvenimentNational

PLAN ROŞU: Accident cu şase victime la Jibou – actualizare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1H Letca-Nușfalău, la kilometrul 93+650 de metri, în zona localității Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, soldat cu rănirea a șase persoane, ce primesc îngrijiri medicale la fața locului. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

ACTUALIZARE – ISU SĂLAJ

“În această dimineaţă s-a primit prin numărul de urgenţă 112 un apel care ne anunţa despre producerea unui accident la iesire din localitatea Jibou. Evenimentul s-a produs între 2 autovehicule şi au fost implicate 12 persoane.
La nivelul judetului s-a activat Planul roşu de intervenţie.

Au fost alocate urmatoarele forţe: trei autospeciale de intervenţie şi 6 ambulanţe.

7 persoane au fost transportate la Upu Smurd Zalău. Celelalte persoane implicate nu au necesitat transportul la spital. Intervenţia este în dinamică”, spune Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Te-ar putea interesa si

Tragedie: Catalin venise din Tulcea in Baia Mare unde isi gasise iubirea vietii. A murit nevinovat ucis de un sofer baut (foto/video)

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Bărbatul dispărut s-a sinucis prin spânzurare

Redactie

EXCLUSIV: Curierul a CLACAT și a spus unde sunt cei 150.000 de lei! Cheltuise 800 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.